[]

Fakülte sekreteri ve Araştırma görevlisi ilişkisi

Nasıl olur? Bunlar seviye olarak birbirine eşit sayılır mı? İş isteme konusunda falan yardımlaşma havasında davranmak lazım değil mi?




 
arayı iyi tutmakta fayda var ama iş kilitleme konusunda ihtisas yaptıklarını da unutmamak gerek.


  • kayranin kedisi  (22.04.14 13:37:58) 
Fakülte sekreteri daha taşşaklıdır.

En azından okuduğum 3 okulda da durum böyleydi. Tabii resmiyette durum nedir bilemeyeceğim.
  • armagan  (22.04.14 13:39:34) 
Fakülteyi o adam çekip çeviriyor, nice proflar karşısında helak olmuşlardır :)


  • yatagants  (22.04.14 13:47:45) 
Rektore kafa tut ona tutma.

Bir dost
  • brkylmz  (22.04.14 14:05:25) 
arş. gör.ler üniversitelerin köleleridir. her iş (idari personelin yapması gerekenler bile) bunlara kitlenir.

yeri gelir sen 657'ye tabi devlet memurusun Sabah 8 akşam 5 okulda olmak zorundasın derler lisansüstü eğitimine gitmenizi bile Kabul etmezler, yeri gelir sen akademisyensin diyip gece yarılarına kadar, haftasonları sınavlara sokarlar, iş verirler.

kısaca bırak fakülte sekreterini, sıradan bir idari personelden bile aşağıdadırlar, çünkü idari personelin işi garantidir, arş. gör.ün sözleşmesi her yıl yenilenir.
  • yemrem  (22.04.14 14:25:24) 
Fakülte Sekreteri ünvan isminden dolayı epey yanlış anlaşılıyor. Fakülte Sekreteri bir Fakültenin en üst idari amiridir. O fakültedeki tüm idari personellerin amiridir. Daire başkanlıklarından birine geçerse Şube Müdürü olarak geçer en az. Hafife almayın yani.

Araştırma görevlisi ise akademik kadronun en alt basamağındadır. Akademik Kadro ve İdari Kadro ilişkisi ayrı bir dünyadır. Saçmalıklarla, egolarla yoğrulmuştur.

Bu arada, ilişki dediğinizde aklımda duygusal bir ilişki canlandı. :) Çok pis dedikodusu olur bu işin :)

edit: İdari ve akademik personel arasında alt üst ilişkisi aslında yoktur. Biri akademiktir, diğeri idari. Akademik personel, idari personelin işini bilmez, yapamaz. İdari personel de akademiklerin işini yapamaz. Ama gerçek hayatta böyle gelişmiyor olaylar.
  • jaaaccckkk  (22.04.14 15:58:05 ~ 16:00:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.