[]

Arkadaş sorusu

Davet ettiğiniz yakın 3 arkadaşınız siz çilingir sofrasını hazırlarken, toplarken, bulaşık yıkarken, ertesi gun kahvaltı hazırlayıp kaldırırken hiç yardım etmeyip sabah henuz bulaşığın başındayken aga biz gidiyoruz bi durağa atıver bizi dediklerinde ne yaparsınız ? Kendi kendime kızıp onlara siktirin otobusle gidin demekte haksız mıyım ? Uyuz oldum çok fena.




 
az bile yapmışsın. ağzına sağlık.


  • bol kepce  (15.04.14 14:17:16) 
ağzına sağlık, az bile demişsin. demişsin de "çilingir sofrasını hazırlarken, toplarken, bulaşık yıkarken, ertesi gun kahvaltı hazırlayıp kaldırırken" 'lan iki yardım edin ibneler' deseydin bu kadar uyuz olmazdın bence.


  • diabolus79  (15.04.14 14:23:40) 
çok haklısın.


  • rock n roll  (15.04.14 14:24:47) 
eve gelenlere hizmet ettirmen lazım, mesela çay mı istedi arkadas, kalk siktirgit demle diceksin. bulaşıkları yıkayın diceksin. iş buyurcan yani. sen mala bağlamışsın, sonra iyi mi yapmışım diyosun.


  • dokuzeylul  (15.04.14 14:51:26) 
çilingir sofrası kurduğun bir ortamda arkadaşlarına "amına koyduklarım bir işin ucundan da siz tutun" diyemiyorsan suç sende. şahsen ben de böyle sessiz arkadaş olsa elimi bir şeye uzatmam


  • gaza gelen  (15.04.14 14:55:48) 
Aynısını benim ev arkadaşım da yapmıştı, misafir çağırmış, tüm işi üstüme yıkmış, sabah herkesten sonra kalkmış, tam bulaşık yıkanacağı zaman annesini arayıp 1 saat muhabbet etmişti. Sonra baktım ki ben onu öyle alıştırmışım ondan öyle davranıyor. Bir daha ki misafir faslında, yemek yapmam için rica ettiğinde bileğim burkulmuştu(!) yapamadım. Alıştırma insanları rahata...


  • elikası  (15.04.14 15:43:57) 
Arkadas dedigin sen sormadan yardim edecek. Zorla bulasiklari kendisi yikamak isteyecek misafir olan. Yada birlikte muhabbet ederek yikayacaksiniz. Yemegi sen hazirladiysan geri kalani onlar halletmek isteyecekler. Bunlar biraz aile terbiyesiyle ilgili.


  • buhebu  (15.04.14 16:20:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.