[]

yuvarlak çerçeveli güneş gözlüğü

nereden bulabilirim?

bi de marka tavsiye etseniz süper olur

(lennon gözlüğü diyolar sanırım, onun güneş gözlüğü versiyonu)

 
dediğin tarzda (roll diyorlar) gözlük bulmak biraz zor. Rayban'in böyle bir modeli var eskilerden ancak antikacıları dolaşman gerekir. 2 yıl önce aynı arayışa girdiğimde bayağı dolaşıp hiçbir şey bulamamıştım aradığım tarzda, ardından arkadaşımda olan gözlüğün gidip kopyasını çıkarttırarak gözlükçüde özel yaptırdım ve o zamandan beri onu kullanıyorum.

bu kopyalama olayını açayım; arkadaşımın gözlüğü tam aradığım tarzda metal çerçeveli ve malzeme olarak gayet uyduruk bir gözlüktü. bu gözlüğü aldım gözlükçüye gittim, önce çerçevesiz bir model seçtim ve ardından arkadaşın gözlüğünün camlarının aynı boyutunda renkli cam kesip bu çerçevesiz modele takın dedim. tam istediğim şekilde yaptılar. bunu yapan gözlükçü manisada ancak artık hemen tüm gözlükçüler bilgisayarlı makinelerle cam kesimi yaptığından bu taktiği heryerde uygulayabilirsin.

bunun dışında eğer istanbuldaysan, taksim tünel civarında bir pasajda (pasajın adını unuttum şimdi) retro diye bir mağaza vardır, ikinci el cenneti gibi bir yerdir. orada tonlarca roll gözlük görmüştüm. onlardan çok ucuza beğendiğini edinerek yine gidip bir gözlükçüde renkli cam taktırabilirsin.
  • 911 turbo  (01.06.09 23:16:37) 
ankarada tunalı üzerinde bir pasajda bir dükkan bu gözlüklerden yapıyordu ama dükkanın adını hatırlamıyorum kusura bakma.


  • ehlana  (01.06.09 23:42:37) 
atlas pasaji'nda vardi gecen, ama cakma, marka deildi galiba.


  • nawres  (02.06.09 00:00:23) 
ya ben gördüm bunlardan bayaa markalı gözlükler satan büyük bi yerdeydi ama unttum belki de rüya gördüm yine de bakılmalı o dükkanlara da.antika mantika diil yani bunlar.ha bi de gg de vardır kesin


  • zombikanı  (02.06.09 00:44:05) 
ya adını ve tam adresini hatırlamıyorum ama istiklal'de galatasaray'dan sonra sağ tarafta bir pasajda ikinci el satan bir dükkan var hatta dükkandan da öte, pasaj gibim, alt katta. orda her türlü gözlük bulabilirsiniz. bu şekilde de çok vardı.
suriye pasajı olaiblir orası ama olmayabilir de. bilen biri aydınlatsın :/

  • aithra  (02.06.09 10:49:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.