[]

İlk kez FPS Multiplayer PC İçin

Daha önce orjinal aldığım oyunlar oldu ama açık söylemek gerekirse hiç orjinal fps oyun almadım doğal olarak da hiç fps'de multiplayer oynamadım sizlerden bu konuda tavsiye rica ediyorum hangi fps oyunu alayım ve ilk kez bir fps multi dünyasına gireyim.

Notlar:Yeni oyunlar tavsiye ederseniz sevinirim.İlla fps tavsiye etmek zorunda değilsiniz başka tür oyunlarda tavsiye ederseniz sevinrim.Simcity'yi çok severim yeni çıkanını orjinal alarak online olarak oynayayım mı tavsiye edermisiniz?

Teşekkür Ederim...

 
battlefield 4


  • Ezequiel  (10.04.14 11:48:10) 
Battlefield 4 çok mantıklı bir seçim olur. Ayrıca Simcity'i seviyorsan Cities in Motion 2 ve Cities XL Platinum'a göz gezdirebilirsin.. Cities XL Platinum'u oynadım fena değildi.


  • thx 1138  (10.04.14 11:51:13) 
cs:go oynuyorum şu an, hem nostalji hem de dereceli modu var 5vs5 kapışmalı. epey eğlenceli.


  • repins  (10.04.14 12:44:23) 
co-op seviyorsan, takim oyuncusuysan ve baba tarafindan bi rusluk yoksa cs:go'ya basla direkt. muthis oyun yapmis adamlar.


  • xfestos  (10.04.14 13:57:07) 
Cs:Go ve türevleri hızlı oynamak gerektirir, tıpkı eskilerin rise of triad, quake 3'ü gibi. Bu yüzden benim önerim battlefield 3. BF4 çok oynamadım yorum yapamam ama, BF3 oynarken ekrana ekmek banasım geliyor anasını satiyim öyle zevkli oyun(du). Eski tadı yok orası ayrı ama başlangıç için yeter de artar.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (10.04.14 14:03:42) 
battlefield 4.
orijinal alınmayı sonuna kadar hak eden bir oyun.

  • pangea  (10.04.14 22:26:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.