[]

Konya-Bandırma arasını motorla gitmek

Selam,

Honda cbr 125r motorum var, nisan sonunda bandırma'ya gitmem gerekiyor ve motorla gideyim diyorum bu sefer. Yaklaşık 620 km lik bir mesafe. Ne sıkıntı yaşarım ki? Yorulur muyum öncelikle?

Cevaplarınız için teşekkürler.

 
5 mola en az derim gerçi hondanın 125 ii supersport ama pozisyon çok rahat bence ben olsam 75-90 arası hızlarda takılıp 120-140 km de bir mola 10-15 dk kadar


  • kilimanjaro  (03.04.14 13:06:36) 
mola motorun soğuması için mi hocam yoksa kendim için mi? ona göre düşüneyim de.

bir de, sizce kask da yorar mı? yani elbette takacağım da 7 saat başımda ağır bir kütle sıkıntı çıkarır mı acaba..
  • hiperaktifmanyetik  (03.04.14 13:08:31) 
İki günde gitmeni öneririm. Rahat rahat gidersin. kask yormaz hayır. Sık sık mola verin.


  • 386 dx  (03.04.14 13:44:15) 
yol genel olarak düz olmakla birlikte 125 cc biraz yorabilir sizi. aman diyim kask - mont - dizlik ihmal etmeyin. hatta bel desteği varsa onu da takın. biraz daha konfor sağlar.
yolda çok fazla çalışma var. kamyonlara dikkat.

  • mat couthon  (03.04.14 14:33:10) 
cevaplar için teşekkürler. 2 günde gitme iyi fikir, eskişehir'de mola vermek aklıma gelmemişti.

montum sırt omuz kol korumalı ama ayrıyetten bel desteğim yok. belki edinebilirim eğer faydalıysa. uzun yol tecrübem yok motorla, herhalde gerekli olmalı. yolda çalışma olduğunu hatırlıyorum, hala devam ediyorsa daha dikkatli giderim.

motor su soğutmalı, mola verdiğim taktirde sıkıntı olmaz sanıyorum. teşekkürler.
  • hiperaktifmanyetik  (03.04.14 16:05:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.