[]

Kontak lens fiyati

Cooper Vision'in Proclear lenslerini kullaniyorum. Istanbul'da bir yere sordum 6lik kutusu icin 120TL dediler. Diger markalar (J&J, Bausch & Lomb) 70-80TL civarindaymis. Uzun suredir lens almadigim icin fiyatlari bilmiyorm. Bana soylenen fiyatlar dogru mu? Proclear lensleri daha uygun fiyata bulabilecegim bir yer (online da olabilir) onerebilir misiniz?

(Lenser -1.25, astigmat ya da baska ozel bir durum yok)


 
Ya adresini hatırlamıyorum da, normalde dediğiniz gibi 60 lira civarı olan bausch&lomb lensi 30 liraya almıştım internette satış yapan bir lensçiden. Problem falan çıkmadı.

Pahalı olan sizin gözünüze daha iyi gelecek diye birşey yok bir de. Ben denedim çeşitli markaları. Gözlerime en iyi gelen focus oldu. Onun da üç aylığı 25 lira gibi birşeye alınıyordu.
  • hophophoba  (29.05.09 16:34:48 ~ 16:35:35) 
dışarda 60 tl olan Bausch & Lomb soflens59'un fiyatı nette 30 ytl. üstelik 2 kutu alınca solüsyon hediye ediyorlar. kargo bedava ve ayrıca 2 günde adrese geliyor, ben çok memnunum. reklam gibi oldu biraz ama idare edin :p www.lensmarket.com


  • nesenbilneben  (29.05.09 16:50:11) 
Doktora gitmeden lens degistirmek istemedigim icin kullandigim lensleri ariyorum. Ama sanirim bundan vazgecmek gerekecek.

Online baktim sonradan. lensmarket.com'un sayfasi guzel ama iletisim bilgilerinde ne adres ne telefon var, iyiye isaret degil. lensal.com diye baska bir sayfa buldum, onlar da fena gozukmuyor.
  • wpi  (29.05.09 16:59:22) 
bausch&lomb kullanıyorum ben de 3 aylığı 35 lira


  • yazbitmesinsipidikterlikdolabagirmesin  (29.05.09 17:46:21) 
2 senedir lensmarket.com dan alışveriş yapıyorum hiç sorun çıkmadı..


  • alembic  (30.05.09 00:16:54) 
lensmarket'ten ben de yaklaşık 2 senedir alışveriş yapıyorum toplamda 3 kere alışveriş yaptım hiç bir sorun çıkmadı.


  • nesenbilneben  (30.05.09 00:24:53) 
Arkadaşım proclear lens için sana bir yer önereyim. www.adreselens.com fiyatıda çok cazip geldi bana


  • cerensedef  (03.02.10 08:54:02) 
cerensedef,

onerdigin web sitesi icin tesekkurler. ben sans eseri bunlarin ofisine gitmistim zamaninda. yanlis hatirlamiyorsam proclear'i turkiye'ye getiren sirket bu.
  • wpi  (09.02.10 14:07:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.