[]

Parfüm Kullanmayanlar

bir iki ay boyunca mecburiyetten parfüm kullanmamak durumundayım (cilt alerjisi), bu durum beni epey zorlayacak gibi zira sabah uyanır uyanmaz ilk yaptığım şey parfüm sıkmak. güzel kokmanın her zaman çok önemli olduğunu düşünmüşümdür. vücut jelleri/losyonları da ancak banyodan çıktıktan 1-2 saat sonrasına kadar etki ediyor, sonrasında uçup gidiyor.

parfüm kullanmayanlar nasıl güzel kokmayı başarıyorsunuz, neler yapıyorsunuz?


 
rahatsız ettiği için çok sık kullanamıyorum parfüm. genelde her gün, bazen günde iki kere bazen de gün aşırı duş alıyorum. saç ürünleri(şampuan, krem, maske, sprey vs), vücut kremleri zaten güzel kokan şeyler hep. bahsettiğin gibi hemen uçup gitmiyorlar ya, ne kadar güzel kokuyorsun cümlesini duyarım ben sık sık. tabi parfüm kadar spesifik bir kokun olmuyor ama yine de seviyorum ben:)


  • mayaa  (28.03.14 12:58:01) 
parfümlerin ayrıca vücut kremleri oluyor. onları kullanabilirsin sanırım.


  • kerbeee  (28.03.14 13:00:01) 
mayaa, ben çeşit çeşit vücut jelleri/losyonları kullandım,hala da kullanıyorum ama hiç kalıcısına denk gelemedim maalesef. parfümlerin setleri bile çabucak uçuyor.


  • fraise  (28.03.14 13:00:42) 
Parfüm kullanmayı severim ama kullanmadığım günlerde de saçlarımın kokusu yetiyor. Çok çeşitli saç maskeleri, spreyleri, kokuları var. Parfüm kullanmadığım günlerde saçlarımı koklaya koklaya resmen huzur buluyorum. Çok kişiden de duymuşumdur ne güzel kokuyorsun/saçın ne güzel kokuyo diye. O yüzden bu dönemde yatırımı saça yap diyorum :)

+

Elbiselerini yıkarken kullandığın deterjan ve yumuşatıcılar da çok etki ediyor. Hiç olmazsa belki parfümlerini biraz kıyafetlerine sıkabilirsin.
  • pandispanya  (28.03.14 13:01:38 ~ 13:03:16) 
Elbiselerimin arasına farklı koku poşetleri koyuyorum. Kokusu bir iki gün kadar kıyafette kalabiliyor. Cilt bakım ürünleri de genelde parfümlü zaten. Ben çok sık parfüm kullanmamayı tercih edenlerdenim ancak parfüm kullanmadığım zamanlar bile güzel koktuğumu söyler arkadaşlarım. Bir de kokulu pudralar var, onlar da güzel.


  • dessy  (28.03.14 13:07:40 ~ 13:08:11) 
dessy+1 pudralar da çok hafif ve hoş kokuyorlar. ya açıkçası saçlarıma kullandığım ürünler çok daha kalıcı oluyorlar vücut ürünlerinden. pandispanya'nın dediği gibi saçlar önemli:) hem daha etkili oluyorlar, şööyle bir savurunca:p


  • mayaa  (28.03.14 13:10:46) 
osis'in düzleştirici elektriklenmeyi önleyici bir serum var ondan sürüyorum çok güzel kokuyor saçlarım. Peki bunların dışında parfümü saçlarına sıksan nasıl olur?


  • ekaterina  (28.03.14 14:00:30 ~ 14:00:48) 
ekaterina, saclarımı yenı kısa kestırdım.sacıma sıkınca ne kadar etkılı olur,bılemıyorum ama ıyı fıkır gıbı. bır de oyle deneyeyım bakalım.


  • fraise  (28.03.14 14:10:26) 
hayatim boyunca sadece 1 hafta parfum kullandim oda tuzlu bir hediyeydi ziyan olmasin diye 1 hafta kullanip dayanamadim baskasina sattim.

eger herhangi bir hormanal sorunun yoksa zaten kotu kokmazsin tabi duzenli duş alıskanligin varsa.

Eski kiz arkadasim da sıkmazdı. Ve sıkmami istemezdi. zaten teninin sen fark etmesende.bir kokusu var ve karsi cinsle yakinlasmani saglayan sey o diye dusunuyorum.
  • kutsalbok  (28.03.14 18:04:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.