[]

S5 ön siparişe çıkmış. Bu kadar para telefona yatırılır mı?

Vatan'da ön siparişe çıkmış. www.vatanbilgisayar.com 2199tl...

Ya ben aylardır S3 mini almak için bekliyorum, fiyatı düşsün diye.
Şimdi bu telefon yarın öbür gün çoğu kişinin elinde göreceğim.
Hayır bu telefonu da alabilecek gücüm var ama bu kadar parayı bir telefona vermek çok saçma geliyor.
Sonuçta bir telefonu en fazla 3 yıl kullanabiliyorsun.

Sizin düşünceniz nedir?

 
kredi çekip cep telefonu alan insanlar tanıyorum.


  • kafadanbacakli  (26.03.14 09:53:09) 
bunlar insanın (çok zengin değilse) kendine yapabileceği lüksler/şımarıklıklar/ego tatminler. bunları olumsuz anlamda söylemiyorum.

eğer içinde varsa, "ulan ben de istiyorum" diyorsa bence alsın. zaten çoğu insan için gündelik yaşam sıkıntılı, iş boktan, maaş az vs. bu da onun için lüks sayılır işte. "ulan bi daha mı gelecez dünyaya" deyip alıyor.
  • brotha b  (26.03.14 10:08:21) 
s3 mini alma zaten en kötü s4 mini al, ama almışken flagship denilen modellerden almak daha uzun süre güncelleme vb. kullanım sağlayabilir ki içindeki sensörler vb. kullanımını etkileyecek farklar da vardır diye düşünüyorum(s5'i incelemedim)

Bu arada, madem öyle niye s5 neden note 3 değil?
  • rodriguez2  (26.03.14 10:32:19) 
telefona verilir para maddi imkanin varsa, kullanacaksan ciddi ciddi. (alip sadece alo melo demeyeceksen)

ama bu telefona verilmez.
  • archely  (26.03.14 10:49:40) 
s4 kullaniyorum ancak nexus daha cazip gelmisti de o ara denk gelmemisti.

telefonu aldiktan sonra ailemden uzakta bilgisayarsizdim. telefon parasini cikartacak kadar cok ise yaradi. ondan önce 7 sene nokia 1600 ve sonra 3 sene samsung chat kullanmistim. bozulmasaydi chat, s4e gecmezdim.

bu noktada kullanacak adama deger. ben fotografimi da netimi de harcamalarimi banka bilgilerini her halti telefon üzerinden yaptim. müzik dinlemek haric her iste kullandim. yeri geldi harita oldu yeri geldi fitness tracker oldu, sizle ayni fikirdeydim ancak degdi bana kalirsa.

ha su var, tek yaptigi facebook ve twitter ne bileyim ortam pylasayim zart zurt diyen kisi icin ortalama bir telefondan farki yok. ancak gene de aliyorlar. elimde chat var, nete girmiyor o derece, bana laf atiyor o ne be hurda diye iphone 5 ciktiginda almis. diyorum cikista gel bir yerlere gidelim, param yok, borc versene. hade lan. cok fazla insan gördüm ceplerindeki para 2 haneye varmiyor borc desen bini bin para, ancak o ne, son model telefonlar. 2500 veriyor telefona, ama jailbreakle uygulamaya para vermemek derdinde.

gülüp geciyorum. telefon olarak telefon 500 verilir, bilgisayar gibi telefona max 1500 verilir kullanacaksaniz, degecekse. 2000 üstü insaf.
  • portmanto  (26.03.14 11:00:55) 
telefona para verilir,
yaşam tarzınıza bağlı,
telefon tüm gün elimde, çalışırken ofiste de, sigaraya indiğimde de tuvalette de gece uyumadan önce de hep kullanıyorum.
E bu kadar çok kullanırken de en istediğimi, en güzelini kullanmak istiyorum.

Bir ölçü bulmak gerekirse bir maaştan fazla vermemek gerekiyor bence
  • michael_knight  (26.03.14 20:32:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.