[]

Iphone'dan Bıktık

Iphone 4s kullanıyoruz; sık sık ekran donmasından, fotoğraf çekmemesinden, aptal saptal sapıtmasından bıktık ve servise yolladık. Yenisiyle değiştirirlerse âlâ. Yok değiştirmezlerse yeni birer telefon almayı düşünüyoruz.

Max 1000 TL bütçe ile S4 Mini düşünüyoruz. Ne dersiniz? Alınır mı?

Teşekkürler şimdiden.

Edit: Öncesinde android deneyimimiz mevcut. İkinci el telefon düşünmüyoruz. (Biz = Eşim ve ben).

 
iphonela başladıysan androide alışman çok zor olur. bin TL ye iphone 5 alınır. ikinci el.


  • sipsiyah  (20.03.14 20:25:09) 
Hocam ben galaksi s iii kullanıyorum. Telefondan genel olarak memnunum ama şimdi tekrar telefon alacak olsam samsung tercih etmezdim çünkü samsung'un verdiği yazılım ve ürün desteği çok rezalet. Gönüllü geliştiriciler olmasa hiç çekilmez bir telefon olacaktı. Adama başka android telefon üreticilerini, lg ve htc gibi, araştırmanı tavsiye ederim.


  • gyroscope  (20.03.14 20:30:15) 
mini versiyonlardan uzak durun.

ayrica ios kadar stabil android telefon yok.
(Nexus 5 haric, 1200 TL civaridir kendisi, ama foto kalitesi iphone kadar iyi degildir)
  • archely  (20.03.14 20:38:21) 
Donma sorunundan bıktiysaniz samsunga gecis yapilabilcek en kotu secim bence.Touchwiz denilen karin agrisi arayuzun en meshur yani sık sık donması zaten.Biraz daha koyabilirseniz ustune nexus 5 harika bir secim olacaktir.Asiri uygulama indiren biri degilseniz,temel uygulamalar bana yeter diyorsaniz lumia da alabilirsiniz.Hem kamera bakimindan cok daha tatmin edici olur nexusa gore.


  • jpsartre  (20.03.14 20:52:51) 
donma sorunundan muzdaripseniz windows phone 8'ler biçilmiş kaftan. yağ gibi kayıyor mübarek. lumia 925 her şeyiyle ilaç gibi gelecektir size.


  • readmymind  (20.03.14 21:20:00) 
stabillik isteniyorsa alınacak android telefonları 1000 liraya bulmanız neredeyse imkansız. 900 küsür liraya lumia 920 işinizi görecektir, eğer windows phone ters gelmez diyorsanız. kamerası da 4s'ten iyidir. 100 lira civarı fazla verip lumia 925 almak daha mantıklı tabi.


  • baba jo  (20.03.14 21:28:17 ~ 21:28:55) 
g2 ikinci el alınırsa androidi o kadar seveceksiniz ki anlatamam. bir de 925 unutmamak gerek :)


  • odiyus  (20.03.14 21:38:58) 
iphone 4s kullanıcısıyım fakat dediğiniz sorunları neredeyse hiç yaşamıyorum? özellikle son güncelleme ile(7.1).


  • kibrit kutusu  (20.03.14 23:02:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.