[]

İtalya'da prepaid data hattı

Şimdi İtalya'nın mobil hat markalarının ingilizce siteleri olmadığı için kesin net bilgiye ulaşamadım.
Google translate de beni tam yönlendiremedi.

Telefonda kullanmak için prepaid internet hattı var mıdır? 1 aylık ücretleri nedir?
Ya da en azından bu hizmet İtalyanca ne demektir bi araşturma yapmak istiyorum.

Var mı acaba beni yönlendirebilecek? Teşekkürler.

 
hepsinin var kontorlü hatları.. prepayed dediğin bu değil mi?
yurtdışı da arayaacksan vodafone tavsiye ederim

  • deneme2  (17.03.14 14:36:31) 
telefonda kullanmalık onceden odemeli internet hattından kastınız normal telefon hattına internet abonmanlığı mı?
eğer oyle ise bi faturalı hatlar var bir de konturlu hatlar var. faturalı hat icin italyan kredi kartı yok maas bordrosu vs istiyorlardı en son bildigim kadarıyla ama konturlu hat hemen cıkıyor.

wind ve vodafone'a bakın wind daha ucuzdur ama vodagone servisi nispeten daha iyidir.
eğer değişmediyse vodafone haftalık 500luk internet icin 3 euroalıyor, ve otomatik her hafta telefondan cekiyor parayı.
bir de ode kullan versiyonları var onlar daha pahalıya geliyor(yani duzenli her hafta cekmiyor siz ne zaman interneti baglarsanız bir ucret cekip 100luk kullanım hakkı tanıyor)

wind'de ise sadece internet paketine denk gelmedim, daha dogrusu sadece internet paketi kullanmadım ama onların da vardır kesin. kampanya ile zamanında geçtiğimde 9 euro aylık 120sms 120 heryone 1gb sınırsız internet gibi bir paket almıştım. 1gb ustunde kullanım devam ediyor lakin hızı yarıya dusuyor internetin.

surda windin su anki kampanyaları ve tarifeleri var
www.wind.it

bu da vodafone'un
eshop.vodafone.it

prepaid in karşılığı "tariffe ricaricabili"
  • nwnd  (17.03.14 14:37:21) 
Aslında sadece 1 ay aktif olan ve sadece internet kullanımı olan bi kontörlü kart istiyorum. Kendi akıllı telefonumda kullanmak için. İki saattir araştırıyorum sanırım www.tim.it şuradaki bilgiler aradığım bilgiler.


  • a7x  (17.03.14 14:49:16) 
gonderdiğim linklerdeki seceneklere goz gezdirdiğinde windin de tek başına internet sunduğunu göreceksin, vodafone da haftalık veya aylık olarak sadece internet sunuyor. gonderdiğim linklerde var, ana sayfalarını yolladım ricaricabile kısmının.
mesela aylık 1.5 euroya 500mb internet sunuyor
www.wind.it

tim her zaman daha pahalı olmuştur, sadece internete 10 euro vermektense o paraya konuşma limitsiz internet de edinebilirsin.
ricaricabile olduğu için ay sonunda tek mesajla internetini vs kapatabilirsin bir sonraki ay para almazlar. veya eğer o hattı bir daha kullanmıyacaksan bir şey yapmana da gerek yok içine yüklenilen parayı bitir sonra da kapat işin bittiğinde para olmadığı için otomatik para alamıyacak.

tabi bunun yanında yeni si alacağın için yeni sim parası olacak o da 10 euro olması lazım ama icinde 5 euroluk kullanım hakkıyla geliyor.
  • nwnd  (17.03.14 21:13:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.