Merhaba,Yurtdışına yerleşme konusunda bilgi arıyorum, örneğin şunu buldum: http://www.atso.org.tr/detay/2/2/1/3085/hollanda-turkiye-ticaret-odasi-ogrenci-projesi.html Bu program hala geçerli mi nasıl öğrenebilirim? Ve sizce benim durumumdaki birinin Avrupa'da (özellikle Hollanda'da) yüksek lisans/do
Merhaba,
Yurtdışına yerleşme konusunda bilgi arıyorum, örneğin şunu buldum:
www.atso.org.tr Bu program hala geçerli mi nasıl öğrenebilirim? Ve sizce benim durumumdaki birinin Avrupa'da (özellikle Hollanda'da) yüksek lisans/doktora yapabilme şansı nedir?
Lisans ort. 3.25
KPDS: 73.75 (IELTS'ye çalışıp düzgün bir puan alabilirim sanki)
Anadolu Üniversitesi Grafik Bölümü mezunuyum. Mimar Sinan'da Temel Sanat Eğitimi yüksek lisansı yapıyorum(böyle bir durumda bırakabilir, ya da bitirip doktoraya gidebilirim) Anadolu Üniversitesi'nde Diploma Supplement verilmişti, ayrıca Onur Belgesi'yle mezun olmuştum.(Etkisi olur mu bilmiyorum, yazayım dedim)
Bu konuda bilgisi olan var mı?
Teşekkürler.