[]

Halı silkeleme normal mi?

Üst kattaki her sabah 11.kattan yarım saat halı silkeliyor.Uyardık dinlemdi.Bu normal midir? Sizde yapar mısınız?Yoksa kapısına çıkayım mı?




 
Her sabah yarım saat halı silkeliyorsa arızalıdır belli ki. Yönetici falan yok mu, önce onu araya soksanız?


  • whoosie  (15.03.14 08:50:27) 
normal değil. uyarılıp dinlemediyse muhatap olmayın bence de. yönetici +1
apartman görevlisi gibi biri varsa onu da devreye sokabilirsiniz.

  • neyleyim  (15.03.14 08:52:44) 
Tozu, kiri, kırıntısı sizin camınıza, balkonunuza geliyorsa elbette silkelememeli. Yöneticinizle konuşun evvela bence. Uyarı assın girişe.

Devam ederse evvela kapısına çıkıp süpürgenin icadından bahsedin.
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (15.03.14 08:54:07) 
halı silkelemek çok büyük bir saygısızlık, uyardığın halde dinlemiyorsa taciz edeceksin. çamaşır da asar, kapıda ayakkabı da çıkarır bu varoş. küçük sürprizler yap ona. herşey hayalgücüne kalmış.


  • rock n roll  (15.03.14 08:55:09) 
Bizim apartmanda da var böyle biri. Gidip konuşunca binbir özür diliyor. Ertesi gün yine yapıyor. Sizin komşu da aynı şekildeyse bu psikolojide yeri olan bir hastalık. Temizlik hastalığı. Sizin yapabileceğiniz pek bir şey yok malesef.


  • zombi  (15.03.14 09:00:18) 
Cezasi var bunun. Eger uyaridan anlamiyorsa videoya cekip sikayet edin. Zabitaya mi gidilir bilmiyorum arastirirsiniz.


  • mandalina kokusu  (15.03.14 09:20:28) 
valla bizim üst katımızda bir komşu var. zabıtasından kaymakamına kadar şikayet ettik, bir sonuç çıkmadı. dava açmamızı tavsiye ettiler, onunla da uğraşamadık açıkçası. açsak da değişen bir şey olmayacaktı, para cezası verilecek, yapmaya devam edecek aynı şeyleri. bana kalırsa bir dernek kurup, bunların kökünü kurutmak lazım.


  • biz siz onlar bensiz daha mutlular  (15.03.14 09:47:46) 
Benim de ust katimda vardi. Her gun hali silkeler, sik sik hali yikar sular akan haliyi asardi..


  • ibomiu  (15.03.14 11:16:08) 
Aaa yanlislikla gonderdim. Editleyemiyorum. Neyse her sabah balkonda yikiyordu. Sikayet ettim. Kocasi geldi aksam. Onunla bagristim. Sonra alt kattaki ve karsisindaki akrabasi tavir aldi. Asiretmi hisim akraba durumu nedir ona dikkat et..


  • ibomiu  (15.03.14 11:18:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.