[]

bu sayfa parodi mi yoksa bu adamlar bu zekasızlıkla nasıl FB sayfası...

bu sayfa parodi mi yoksa bu adamlar bu zekasızlıkla nasıl FB sayfası açabilmiş ve yönetiyor.

www.facebook.com

biz insan değiliz biz insandan da öte kurt soyundan gelen barbarlar, kurtlarız demiş. bi de yorum yapanlara sürekli aşağılayıp bir şeyler deyip ATILDIN demiş, falan. ırkçılık ve nefret söylemleri gırla, falan filan.

merak ettiğim şey, bu sayfa gerçek olamaz. kesin parodidir falan diye düşünmek istedim de. değil sanırım.

çok var mı bu tarz "barbar"lardan.

 
ibretlikmiş :/


  • oraletarya  (10.03.14 11:06:15) 
bence postlar kesin parodi. üslup değişik. yorumlarda bazen sıçıyor ama şu cümleye baksana: "İnsanlık düşmanı bir sayfada insanlık yaptığın için ATILDIN"

bunu yazan ciddi olabilir mi :)

edit: biraz daha inceledim. yorumlar da sıçmıyor lan. hoşuma bile gitti. her boka kulp bulma hastalığıyla dalga geçmişler herhalde. üslup bayağı kaliteli. ciddi olamayacak kadar kültürlü biri yazıyor bence bunları.

edit 2: son kararım: bence bu sayfada ironinin dibine vuranlarla ironiden anlamayanlar bir araya gelmiş.
  • kül  (10.03.14 11:17:36 ~ 11:22:00) 
atsizcilar.org, nihalatsiz.org vardı bir ara. Onlara benzettim bunları da. Biz çok gülerdik okurken. "Evime dört hafli gelecek, ne yapayım" diye bir başlık vardı. "Kuzenim kürtle evleniyor, bize gelecekler. Nasıl bir tepki koymalıyım kürt birinin evime girmesine" diye cevaplarında da "Eve dört harfli sokuyorsa annen-baban, bir şey demiyorlarsa, onlar senin ailen de değildir. Senin ailen biziz. Evde durma sakın, bulaşmasın" falan yazmışlardı. Kendilerinden bile olsa en ufak düşünce sapması olan birini "Çaşıtlık yaptığı için atıldı" diye kovuyorlardı, forumdan atıyordu. Nefret söylemi almış başını gitmişti ama kahkaha atmaktan geri duramıyordum.


  • aychovsky  (10.03.14 11:41:05 ~ 11:41:17) 
atsızcılar forumlarına çocuk yaşta maruz kalmış birisi olarak üzülerek söylüyorum, bu sayfa gerçek olmasa bile (ki gerçek gibi görünüyor) bu kafada adamlar var. var yani.

aman diyeyim bulaşma, seni de EKŞİCİ PİÇ OLDUĞUN GEREKÇESİYLE atarlar. ne günlerdi be.

@aychovsky, o başlığı çok net hatırlıyorum hahahaha. kürt de yazmıyorlardı, k*rt diyorlardı.
  • der meister  (10.03.14 11:42:35 ~ 11:43:12) 
parodi falan değil. bu tipler böyleler :) ben birkaç saat aralarında kalmıştım malesef ve muhabbetleri sayfadaki gibiydi. yaa konuştukları şeyleri duyunca çocuk la bunlar dersin. boş boş uğraşlar peşindeler işte..

hani cemaatte "abii çay doldur da içelim ehi ehi" muzipliği vardır ya aralarında şakalaşmaktır. bunlarda da birbirlerine "sen ermeniymişsin" sen rummuşsun sen yunanmuşsın diyerek şakalaşıyorlar.

maalesef gerçek.

edit: şöyle bi yorum var. bi de elemanın resmini koymuş.
"tipe bak amına çaktığımın doktor who kılıklı ingiliz-aborjin melezi ibne. Biz türkçülük yapmayalımda senin gibi bedevi eniklerimi yapsın, islamcı soysuz bir ibne olduğun için ATILDIN!" ahahahahjskdhnakjshdjaksd

edit2: "Khan Moontaur seni hiç gözüm tutmadı, ATILDIN!" ajsahndjkasnlhnasjkdhahahahha
  • farrytikki2  (10.03.14 12:52:41 ~ 12:59:25) 
ya ben de yüzümde bi şaşkınlık ve aynı zamanda ekşi bi suratla neredeyse bütün paylaşımları okudum. arada bi gülesim gelse de, bu kadar nefretin ve ırkçılığın olduğu bu sayfa eğlenceden çok daha zıt bi duygu uyandırdı. bu nefret küpü ırkçılar bildiğin ork'lar.


  • dahinnotha  (10.03.14 17:37:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.