[]

friends

friends'in birinci sezon 5. bölümündeyim. şu ana kadar bir iki şey dışında tebessüm bile ettiğim olmadı. how i met your mother'ı severim coupling hastasıyımdır. friends bunlarla çok karşılaştırılınca bir izleyeyim dedim. dizi bir kaç bölüm sonra güzelleşir mi? yoksa espri kalitesi vs... hep bu dozda mı gidiyior? ona göre diziyi izlemeye devam edicem.




 
şöyle diyim bu arkadaşlık konseptli ay ne şirin bi grubuz biz birbirimizi çok seviyoruz temalı amerikan dizileri ne kadar sıkıcı.kendini tekrar ettiğini coupling ve himym izlemişsen sen de anlarsın yol yakınken dön.


  • zombikanı  (24.05.09 16:37:29) 
daha bişey izlememişsin ki. izledikçe güzelleşir o.


  • rectoa  (24.05.09 16:37:34) 
coupling, himym ve friends izledim. sadece friendsin ara bölümlerini canım sıkıldıkça açıp açıp izlilyorum. friends baskadir. bambaskadir.


  • mat couthon  (24.05.09 16:40:27) 
kiz arkadasimin friends aski ve israri ile baslayip 1 sezon izledim. coupling in yarisi kadar gulmedim. 4uncu sezon ve sonrasi bombaymis, oyle kandiriyo su an beni. yine de emin degilim. fanatikleri kizdirmayalim : )


  • la traviata  (24.05.09 16:41:36 ~ 16:42:25) 
bence biraz daha devam et. tipler kıyafetler bile çok eski o itici geliyor oalbilir. bir iki sezon geçsin hoşuna gitmeye başlar nerde yeni sezonlar dersin. bence sabır azcık.


  • ventiquattro  (24.05.09 16:53:21) 
valla sorun şu ki sadece 2 kez gülebildim. belkide o zamanlar yapılan mizah değişikti. bilemiyorum artık. ama coupling vs friends başlığına baktığımda pek bir övmüşlerdi. ben şu ana kadar böyle bir şey göremedim.


  • soujiro  (24.05.09 16:54:41) 
ben de friends'in ilk iki sezonunda çok fazla gülmemiştim. yani dizi güzel hoş da, çok da komik gelmemişti. 3. sezon ve sonrasıdır bence olay:)


  • naoko  (24.05.09 17:01:24) 
coupling'i izlemiştim. himym'ı hala izliyodum, vay be diyodum. friends'i de zar zor iki sezon izledim, ben de hiç gülmedim. şimdi iyi ki sabredip izlemişim diyorum. bütün sezonları izledim, hala tekrar tekrar izliyorum, ne zaman sıkılırım bilmiyorum. ama coupling'i o kadar seviyosan izleme. çünkü friends'den sonra başka şeye gülemiyosun artık.


  • farnerud  (24.05.09 17:17:45) 
friends'e ben de zor ısınmıştım ama bittiğinde hayatımda boşluk oluştu resmen. belki ilk bölümler çok eski olduğu için belki de alışma evresi olduğu için zor olmuştur bilmiyorum, bırakmayın devam edin.


  • sanal uyku  (24.05.09 17:27:58) 
1.sezon ıcın ben de aynı seyı dusunmustum, hatta ove ove bıtıremeyen arkadasıma etmedıgım laf kalmamıstı ama sonra bır acılıyor, muptelası oluyorsun. gıttıkce guzellesıyor, bence pes etme, kesınlıkle devam et:)


  • think martini  (24.05.09 18:02:15) 
sırasıyla how i met... ilk 2 sezonu sonra coupling sonra friends in 10 sezonunu izlemiş insanım. hepsine güldüm ama friends bir numaradır. özellikle erkek karakterler hele hele chandler hayvan gibi komiktir. 5. sezona kadar sevmediyseniz daha da sevmezsiniz. espri anlayışına bağlı herhalde. coupling'de jeff'e anıra anıra güldüğüm vakidir. ama onun dışında dizi çok zorlama ve olağandışı ilerliyor. biraz konsept fakiri. her bölüm biri anadan doğma soyunup birilerine teşhir ediyor bi taraflarını. how i met desen barney bugün ayrılsa diziden, bi daha indirmeye tenezzül etmem. ayrıca friends'in sıcak arkadaşlık ilişki tribini de hiç sevmem. biraz monica dışında kadın karakterlere uyuz olurum hatta. gelgelelim her bölümde içinde chandler'ın olduğu bikaç diyalogda kahkaha atmışımdır.


  • geldiler  (24.05.09 19:03:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.