[]

Van gölü

15-25 Mart ta Tatvan da olacağım. Fırsat bu fırsat deyip Van Gölü'nün güzelliklerimi görmek istiyorum. Tavan dan 1 saat yolculukla gevaş a gidip oradan sandalla akdamar adasına gidiliyormuş. Peki Mart ayında tadı çıkar mı bunun? Van Gölü'nün o rengarenk halini (en güzel manzaralar gevaşta imiş) göreceğim derken karla kaplı bir ada, soğuk, buz tutmuş gölde sandalların çalışmaması, yalnız olma durumu Yaşar mıyım? Yoksa Mart ayı da olsa gidilir mi. Deger mi?




 
akdamar adası yüksek beklentiyle giderseniz hayal kırıklığı yaratabilir. 4 yıl vanda kaldım van gölü en güzel van kalesinden izleniyor diyebilirim.


  • mat couthon  (06.03.14 15:13:43) 
yanlış hatırlamıyorsam eğer adaya seferler nisan itibariyle başlıyordu. mart ayında adanın tadı pek olmaz gidilse de. nisan sonu mayıs başı güzel oluyor orası. benim tavsiyem madem tatvan'dasınız adilcevaz ve de ahlat'a gidin. oraların sahili ve de şehir merkezleri çok daha güzel. vakit kalırsa gevaş ve de edremit'e kadar da gidebilirsiniz. hatta tatvan'dan kalkıp van'a giden, tren taşıyan feribot var. becerebilirseniz ona binin :)


  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (06.03.14 15:38:04 ~ 15:38:44) 
bu yil o kadar da kar yagmadi van'a.

su anda bile kar yoktur muhtemelen akdamar'da.

bir de akdamar'a oyle tarifeli seferler yapilmiyor, gidiyorsunuz bikac kisi toplaninca kalkiyor.
  • nawres  (06.03.14 16:15:33) 
Ayrıca Akdamar için bireysel tekne de kiralayabiliyorsunuz biraz tuzlu da olsa, fakat 10 kişi kadar bir araya gelebilirseniz eğer, 10-15 lira civarı bir miktara gidiş geliş Akdamar'a gidersiniz Gevaş'tan. Madem Van'a gidiyorsunuz, Van Kahvaltısı'nı kaçırmayın.

Madem Tatvan'dasınız, Adilcevaz'a gidip ceviz reçeli alın.
  • bi mekan  (06.03.14 23:49:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.