[]

karşı cinsle otelde kalma olayları

bir duyuruda oda birleştirme hakkında soru sorulunca takıldı aklıma.
şimdi erkek kardeşimle ben diyelim ki öğretmen evinde kalmak istiyoruz. bize aynı odayı vermiyorlar mı kadın-erkek nikahsız kalınmaz diye?ya da ne bileyim dayım ve ben kalamaz mıyız aynı odada? bu odalar çift kişilik tek yatak değil de iki tane tek kişilik yataklı olunca dahi durum böyle mi?
ya da sevgilim ve ben nişanlıyız öyle yüzüklü müzüklü, evlilik cüzdanı illa gerekli mi?
bu devirde hala evlilik şartı mı aranıyor asıl
edit: aasdfsadf o değil de başlık biraz erotik çağrışımlı olmuş ama duyuru beklentileri karşılamıyor

edit2: ehehe dayıyla kalmaya izin yokmuş anlaşılan aklıma bu geldi, izninizle paylaşıyorum
img.karikaturturk.net

 
erkek kardesinizle kalirsiniz sorun yok (nüfus cüzdaniniza bakinca anlasilacak) ancak soyadi farkli oldugunda farkli cinsleri vermiyorlar ayni odaya. tabii bu anlattiklarim tamamiyle resmi kurumlarin misafirhanelerinde (ögretmenevi vb.) gecerli.


  • hosein  (05.03.14 14:47:21) 
kız arkadaşımla birlikte şu ana kadar otellerde, pansiyonlarda, bungalovda kaldık. bir kere bile cüzdan falan sormadılar. karşılaştığımız tek kural bir evli bir bekar aynı odada kalamaz kuralıydı. o da zaten bizi etkilemez.


  • bira sisesi kapagi  (05.03.14 15:05:40) 
eğer taşrada yıldızsız bir otelde kalacaksan sorarlar, ama turistik veya büyük bir şehirde otelde kalacaksan kimse sallamaz senin odada ne yaptığını


  • tombalabala  (05.03.14 16:42:43) 
özel oteller için konuşuyorum; tamamen oteli işletenin kafa yapısına ve girişimde bulunduğunuz bölgenin kültürüne bağlı. mesela ben sakarya 'da nişanlımla epeyce bir aranmıştım, dördüncü denemede falan tutturmuştuk evlilik cüzdansız kabul eden oteli. nispeten doğru düzgün, adı sanı belli bir otel tercih edecekseniz, bölge de tutuculuğuyla nam salmadıysa kalabilirsiniz, mesela turistik yerlerde bu sorunun yaşandığını duymuş değilim hiç.

özet: kalas kafalı insanların olduğu bir yerde, dağ dağa kavuşur, siz sevgilinizle aynı odada kalamazsınız.
  • aranelsurion  (05.03.14 16:45:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.