[]

psp

khalkedon'dan daha ucuza psp alabileceğim bir yer var mıdır? kendileri kopya çalıştırabilen 2000 slim'i 480tl'ye satmakta. 2 ay önce 330tl'ye sattığı zamanlar yeğenime söz verip para biriktirmeye başladım ama toparlayana kadar fiyatı 480 olmuş. 3000'i 330tl'ye veriyor ama kopya çalıştırmadığı için almak istemiyorum. 2. ele de yanaşmak istemiyorum. (bkz: ne emmeye ne gömmeye gelmek) biraz daha biriktirip 480tl'ye alayım mı yoksa beklersem fiyat düşer mi acaba? ne tavsiye edersiniz? teşekkürler.




 
piyasada kirilabilen board'a sahip 2000 kitligi oldugu icin fiyatlar konusunda bu sekilde at kosturabiliyorlar. fiyatlarin dusmesi ancak 3000 kirildigi zaman olacaktir diye tahmin ediyorum, bunun da ne zaman olacagi belli degil. 2. elden kacinmayin derim ben, cok temiz cihazlar bulabilirsiniz.


  • diabolus79  (23.05.09 11:42:39) 
Arkadaşım bende senin kafadaydım 2. ele yanaşmak istemiyordum. Kasım 2008'de spot olmayan, garantili 470 TL'e aldım. Extralarla 600'ü buluyor. Kulaklık, hafıza kartı, kılıf...
Ve lisanslı oyunların yanına zaten yaklaşılmıyor. Pes 2009 100TL'i geçiyor mesela. Versiyonunu kırdırman içinde ayrıyeten para çıkacaksın ve makina garanti kapsamı dışında kalacak. O yüzden bilen bir kişiyle 2. ellere bakarsan paranın yarısı cebinde kalabilir. Mesela ben kendi makinamı 250-300 arasında satmayı düşünüyorum. Makinanın en ufak bir kusuru yok sadece arka kapaktaki bir kaç çizik ve 2. el olması fiyatı direk yarıya indiriyor ama tabi sıfır makinanın keyfi başkadır .) Piano Black PSP 2000 Slim'i sıfırını elinde tutmanın maliyeti 200 TL daha fazla. Fiyatta bir değişiklik olacağını sanmıyorum 1 buçuk yıl oldu fiyat gene aynı. Sony yeni bir psp çıkarmadıkça fiyatlarda gram oynama olacağını sanmıyorum. Eğerki yeni PSP'ler in fiyatı iPhone'a yaklaşmazsa yeni PSP almak tercihim olur. Şu bi gerçek fatte olsa slimde olsa PSP'nin verdiği zevki hiç bir teknolojik alet veremez. :) Yollar daha eğlenceli geçiyor. 10 bölüm ard arda LOST izlediğimi hatırlıyorum .)

  • ne bakiyon kardesimm  (23.05.09 11:52:40) 
tıkır tıkır çalışan fat pspmi 200 liraya bırakırım


  • duk leto  (23.05.09 12:36:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.