[]

Uçuk belası

Yine çıktı bu meret efendim. 2 gün oluyor, bu seferki yemeyi, içmeyi bile zorlaştırıyor. Zovirax zulamı boşalttım üstüne, tüp bitti bunda bir ufalma yok. sorum şu ki; Zovirax'tan daha tesirli bir merhem var mıdır?

Hazır sormuşken şunu da belirteyim; bi'kaç gündür şiddetli halsizlik ve üşüme de var bünyemde, bunun için ne gibi bir medikal yardım almak gerekir? Malum final zamanları, çabuk toparlanmak gerek.


 
bence medikoya git. uçuk sakat bişi, belki üşüme, halsizlik falan onla alakalıdır.


  • slevinkelevra  (21.05.09 20:31:06) 
kendi idrarını sür iyi gelir. şaka yapmıyorum.


  • prompter  (21.05.09 20:45:25) 
oncelıkle gecmıs olsun. bana da eczacı ucuk kremı uzerıne bır goz merhemı vermıstı, bırkac gunde gecmıstı ucuk ama doktor tavsıyesı degıldı, belırtırım. ayrıca 2gunde gecmemıs olması normal bence. o kadar cabuk gecmıyor ucuk ılletı maalesef.


  • think martini  (21.05.09 20:51:38) 
Ya açıkcası hemen geçsin gibi boş bir heveste değilim zaten, aşinayım biraz uçuğa. Ancak bunda ilginç bir direnç var bu sefer ya da ben subjektif bakıyorum konuya. İdrarımı deneyecek cesareti bulamazsam göz merhemini deneyebilirim. ismi terramycin miydi acep?


  • istolethesky  (21.05.09 20:56:42) 
vitamin kullan düzenli..
uçuğun çıkma sebeplerinden biri de bünyenin zayıflaması...
bir ara her ay uçuk çıkartıyordum biri bitince diğeri çıkıyordu. :/
vitamin kullanmaya başladıktan sonra yılda bir iki ye düştü. bir de zovirax değil de vectavir var çok daha başarılı
  • ilse  (21.05.09 21:07:41) 
Vitamin için çzellikle önerebileceğiniz bir marka, vs var mı?


  • istolethesky  (21.05.09 21:29:08) 
vectavir vardır ki 10 üzerinden 10 veriyorum kendisine. prospektüsündeki gibi 2-3 saatte bir yenilerseniz baya baya fayda ediyor.


  • simona  (22.05.09 00:34:21) 
gsk'nın bir hapı var. zovirax ile aynı etken madde sanırım. bir hekime danışıp onu kullanabilirsin.


  • trocero  (22.05.09 09:10:00) 
ben vitamine unicap therapeutic ile başlamıştım, ama bu aralar uyku açıyormuş efsanesinden esinlenerek pharmaton a geçtim. ikisini de tavsiye edebilirim.


  • ilse  (22.05.09 12:20:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.