[]

hesap işletim ücreti

selamlar,

bir kyk ödemesi bir de yanlış şubeden açtığım bir hesap ve erasmus için hibe parasıın yatırıldığı bir hesabım var ziraat bankasında.

biraz tasarrufta bulunmak için kyk hesabımdan gelen paranın bir kısmını o yanlışlıkla açtığım ve kapatmadığım hesabıma yatırdım. 4 dönemlik toplam 80 tl kesinti olmuş! müşteri temsilcisine mail attım şimdi düzeltilmesine dair.

aynı şekilde euro hesabımdan da 6 ayda bir 10 euro falan kesilmiş. bunların da geri ödenmesini istedim.

hesap işletim ücretinin geri alınabildiğini biliyorum. en son öyleydi yani. ama bana demesinler "bir sürü hesap açmışsın dangalak, bi de euroların var. öğrenciyim diyorsun ama bir sürü paran var" diye? üç kuruş biriktireyim dedim, onu da kestiler. attığım mail'e cevap olarak hayır ödemeyiz derlerse ne yapmam gerekir? elektik, doğalgaz, internet ve tl yüklemelerimi buradan yapıyor aktif olarak kullanıyorum bunu belirttim mail'de.

 
uzun bir süreci var parayı geri almanın, bu para için uğraşacağını sanmıyorum pek. ama uğraşmak istersen (bkz: #727893) no.lu duyuruda bunları yazmıştık.


  • gochebe  (21.02.14 10:37:03) 
Eskiden tüketici haklarına başvuru yapılabiliyordu ne güzel ama artık yok,size an yakın bankanın bir şubesine gidip hesap işletim ücretinin geri iade edilmesi ile ilgili hesabın bulunduğu şubeye dilekçe gönderilmesini sağlayın.Hesapta öğrenci hesabına göre ne kadar para olduğu onları ilgilendirmez öğrenci belgeniz varsa şubeye giderken yanınızda bulundurun, bu şekilde bir şansınızı deneyin.Ben öğrenci değilim ancak aynı şekilde başvuru yaptım 1 ay içinde geri aldım.


  • crime girl  (21.02.14 11:45:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.