[]

borca itiraz dilekçesi nasıl yazılır?

turkcell'e borcum var.. icraya verdiler. itiraz edersen icra süresi uzar dediler.. itiraz edeceğim.

ayrıntı şu duyuruda
www.eksiduyuru.com ve
www.eksiduyuru.com


hata yapmak istemiyorum.

böyle örnekler buldum
1 www.suleymanaydin.av.tr
2 dilekceler.blogcu.com
3 www.serkanozturk.av.tr
4 arzuhalciniz.blogspot.com.tr


bunları buldum. böyle bir şey yazmalıyım sanırım ben de. bunlardan birini mi yazayım? ne yazayım? nereye vereceğim bunu? taahütlü olarak bursa 1. icra dairesine mi

 
borcun olduğu halde itiraz edeceksen, üstüne itirazın iptali davası açacak alacaklı taraf, icra inkar tazminatı ve bu davanın masrafları artı vekalet ücretini de borcuna ekleyecekler. Borcun yokken itiraz edersen adamlar bunu her halükarda kanıtlayacaklar fatura vb. delillerle mahkemede. Ben sırf süre kazanayim diye bu yola gitmeni tavsiye etmem, borç katmerle girer yoksa. Daha önceki duyurunda söylediğim gibi avukatla görüş süre iste.

edit: pardon ikinci duyurunu şimdi farkettim, avukat 1000 TL istedi diye şak diye ödeme yapmana gerek yok, oyalamaya çalış bugün yarın diye. Ev arkadaşın da evdeki eşyaların kendisine ait olduğunu fatura vb. şeyle kanıtlıyorsa onun bir şeyini haczedemezler.
  • nerdeyim ben  (20.02.14 13:50:03 ~ 13:55:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.