[]

işe görüşmesine gitmekten vazgeçmek

bugün türkiyenin büyük ilaç şirketlerinden birinden iş teklifi aldım görüşmeye çağırdılar. fakat iş 3 vardiya ve haftada 6 gün. benim de akademik kadro almak için 4 aydır dil kursu ales çalışmak gibi hayallerime yatırım yapma durumlarım oldu. açıkçası çalışmasam da para sıkıntısı çekmem. bilimsel olarak devam etmesini istediğim bir kaç projem var. bunları ağrıda da olsa muş da olsa aydın da olsa hayata geçirmek derdindeyim. büyük şirket de her zaman insana rastgelmez ama içimde de bir keşke kalsın istemiyorum. istanbulda bu şekilde düşünerek bir ömür geçirmek istemiyorum çok daha az maaşla hayallerimi kovalamak istiyorum. siz olsanız ne yapardınız? az önce aradım ve görüşmeyi iptal ettirdim.

haftanın 6 günü çalıştıran bir şirketteyim ve buradan da istifa ettim yani iş hayatında da deneyimsiz değilim.


 
aynısını yaptım, bir daha olsa yine yapardım. tebrik ederim, doğru yoldasınız.


  • hiperaktifmanyetik  (18.02.14 16:44:18) 
en iyisini etmişsin. kafayı boşa yemen gereksiz. ilaç şirketleri resmen köle arıyorlar.


  • dogumgunundecevrimdisiolanadam  (18.02.14 16:44:20) 
Para sıkıntısı yoksa görüşmeyi iptal ettirmekle iyi yapmışsın.Hayalinin peşinden git içinde kalmasın, iş sonra da olur belki büyük bir firma olmaz ama senin böyle ideallerin varken boş kalmazsın.Büyük firmalar küçük firmalara oranla daha fazla çalışanlarını sömürüyor zaten,işi kabul etseydin dil kursuna gitmeye,alese çalışmaya takatin kalmayacaktı belkide.


  • crime girl  (18.02.14 16:48:06 ~ 16:48:52) 
eğer maddi olarak bakmakla yükümlü olduğun çoluk çocuk falan yoksa için rahat olsun, doğru olanı yapmışsın, idealinin peşinden git.


  • innerbliss  (18.02.14 16:52:20) 
türkiye'de akademi ömür törpüsü (bazı üniversiteler dışında).


  • marla is in my head  (18.02.14 17:17:10) 
yapilmasi gerekeni yapmissin.


  • slevinkelevra  (18.02.14 18:15:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.