[]

Kişisel Bakım

arkadaşlık olduğu için buraya açtım, yanlışsam düzeltin.

Özet geçiyorum;

beraber bir kozmetik mağazasına girdik, iki deodorant aldım (bay/bayan).

-kardeşine mi aldın ?
-Evet
-Zaten ben kimim ki, hiç beni düşünme(gülüyor, ismet kim ki'ye selam çakarak)
-seni de kardeşin düşünsün ya(yaşıtım bi kız kardeşi var)
-ben sevmem zaten öyle şeyleri, kız gibi ne o öyle. en büyük özelliğim her gün duş alırım(gülüyor, cem yılmaz esprisine selam çakış).
- ya bence önemli, ben kardeşimi bunlara alıştırmak için çok uğraştım, şimdi benden çok kişisel bakım ürünü var.

Bunun üstüne erkek adama yakışmaz gibi bir sürü bir şey anlattı ama canım sıkıldı. sonra dışarı çıkınca bordo pantolonlu bir erkek gördük, onla da dalga geçti."kadınlardan ayırt edilmesi lazımmış, hayatta olmazmış" falan filan. "ben de gömleğini beğenmedim" dedim ki en az üç görüşmede aynı gömleği giydi. "ben alışveriş yapmam ki" dedi.

şimdi para pul demeyin, çok çok iyi bir kazancı var.ben bu arkadaşa nasıl izah ederim bazı şeyleri ? Yeni tanıştık, çok gülüyorum yanında, kafamız çok uyuyor. niyetim arkadaşlıktan ötesi değil. son görüşmemizde vaktim olmasına rağmen kısa kestim görüşmeyi, açık alanda yine neyse de alışveriş merkezindeydik ve dayanamadım artık.

sırf bu sebepten kaybetsem saçma olur ama yanında durmak da eziyet. siz nasıl izah ediyorsunuz/edebiliyor musunuz ağzı/teri kokan insanlara ?

 
Çok zor iş, hele böyle dümdüz insanlara izah etmek çok zor, kız kardeşi varmış eminim o söylüyordur kokuyorsun diye, en rahat insanın ailesi söyler çünkü bu tarz şeyleri. En fazla yakın zamanda doğum günü varsa böyle roll on, deodorant
seti gibi bir hediye alabilirsiniz diyeceğim ama her gün aynı şeyi giyen insan yine de kokar. Bir de para ile pek ilgisi yok bunların, isterse her türlü temiz tutar insan kendini. Temiz ve bakımlı olmak için illa çeşit çeşit kıyafete, bakım ürününe gerek yok, evinde suyu akıyordur muhakkak.

  • elikası  (14.02.14 12:20:09) 
  • yakuza123  (14.02.14 12:27:53) 
Her gün duş alabilir tamam da aynı gömleği giyerse olmaz ki?
Normalde fazla terlemiyorsa ve gömleği, çamaşırı her gün değiştiriyorsa kimyasalı vücuduna sokmayacak iyi yapıyor diyebilirim ama gömlek aynı sıkıntı var.
Ayrıca yolda görüğü insanlarla geçmesi çirkin.

Bu adamı biri yola getirir ilerde, bir bakarsın metroseksüel olmuş. Şimdiki halindeki adamlarda dalga geçer falan...
  • urasil  (14.02.14 12:35:00 ~ 12:35:44) 
iyi de arkadaşının sana ne demediğine sevin nazik çocukmuş. sen gömleğini beğenmedin diye yırtıp atsın mı.
ama sorun ter kokması galiba. o zaman facebookuna, askfmine, twitterina falan msg ilet. ter kokuyorsun xoxo

  • madeleine elster  (14.02.14 16:07:52) 
harika bir site yapmışlar , ofiste soyleyemediğim herkes biliyor hatta herkesin olduğu mail grubuna da yolladım * herkes ayağını denk alsın

terkokuyorsun.com imdadıma yetişti *
  • pinupguy  (15.03.24 15:02:50) 
izah etmek zorunda değilsiniz, sonuçta görüşmek sizin tercihiniz. ofiste oda arkadaşı olsa anlarım da.


  • elorelia  (15.03.24 15:06:42) 
  • pazubant  (15.03.24 15:17:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.