[]

Thy yeni başlayan piloy maaşı !!

Efendim ben okuldan sonra kredi çekip pilotluk eğitimi almak istiyorum thkü de. Yalnız çok merak ettiğim bir şey var. Belki pilot olan ya da eşi, kardeşi olan varsa aydınlatın beni lütfen :)

THY DE YENİ BAŞLAYAN PİLOTLAR NET OLARAK NE KADAR MAAŞ ALIYOR?

Buraya da yazın demiyorum gizli kalmasını istiyorsanız mesaj atın ama aydınlatın lütfen :)

 
(bkz: thy'de pilotların 24 bin tl maaş alması)

yenisini bilemem de bunu alırlar.
  • zbrs  (12.02.14 16:35:59 ~ 16:36:25) 
kuzenim thy'de pilot ve pilot arkadaşlarını da tanıyorum yakından.

ellerine geçen nihai para aylık uçuş saatlerine göre belirleniyor. düzenli olarak uçan yardımcı ortalama net 13-14 bin civarı alıyor.

kesin bilgi.
  • giderbey  (12.02.14 16:44:17) 
temel kotil 1-2 ay önce yardımcı pılıot 10.400 cıvarı
kaptan pilot ise 15.400 cıvarı alıyor demiş idi.

  • tadutadu  (12.02.14 17:47:45) 
yadımcı pilotların net maaşı bizzat işin içinden gelenlerden öğrendiğim kadarıyla 12bin tl. ekstra durumları hariç tabi ki.


  • kuul  (12.02.14 19:02:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.