[]

kampçılar size sesleniyorum

Evet biraz erken, ama eşimle birlikte temmuz-ağustos ayında, o tarihte birkaç aylık olacak oğluşumuzla kampa gitmek istiyoruz. Her daim gökova orman kampına giderdik, lakin kayalardan denize girmek çok mümkün olmayacak bu sene oğlanla, gidip Çınar'dan denize girmek için her gün o yol, sıcak çekilmez.
Yani:
1. Düz ayak deniz olacak, ki o deniz mis olmalı mis
2. Çok kalabalık olmayacak,
3. İmkanları (alışveriş, elektrik, gölge:) yakın yemek mekanları)
4. Tertemiz tuvaletler (evet çok şey istiyorum biliyorum)
5. Fethiye'den daha güney olmayacak.

Evet deniz biraz zevk meselesi ama mesela kaputaş, izmir özdere, ürkmez, çeşme'nin derince olan koyları, olimpos sevdiğimiz denizi anlatır sanırım.

 
marmaris datca yolu uzerinde inbükü kampını tavsiye ederim.denizi cok guzeldir ve nispeten sakin temiz bir yer.


  • berrak sudaki kırmızı balık  (17.05.09 20:50:26) 
tug gözlem şenliğine gelin? ağustos ayında düzenleniyor. 1800 metre yükseklikte kamp yapıyoruz her sene.

www.biltek.tubitak.gov.tr (fotoğraflara bakabilirsiniz)
  • deckard  (17.05.09 21:16:23) 
fethiyede kabak koyu var. hatta orda bi kamp alanı var. www.helinkamp.com olması lazım adresin.


  • ehlana  (17.05.09 23:21:24) 
eğer bakmadıysanız kabatepe orman kampı var canakkale'de.orman içine cadırlar kurulduğu için asırı sıcak olmuyor.aile mekanıdır.denizi oldukca güzeldir.kamp içinde bakkal var fakat yemek mekanı istiyorsanız eceabata inilebiliyor, arabanız varsa 10-15 dakika.tuvaletler günde bir ya da iki kere temizleniyor.genelde gün içinde belli saatlerde temizleniyor, saati belirleyip o saatlerde tuvalet olayını halledebilirsiniz.
elektrik uzatma kablolarla elektrik prizleri içeren kutulardan cekiliyor.
2 adet kumsalı var, kumu cok iyi olmasa da idare eder düzeydedir
  • keah  (18.05.09 00:17:27) 
kabatepe güzeldi ama tek sorun cuma ctsi sahildeki kafedeki müzik sesiydi. mahallede düğün var tadında elekronik bağlamalı ve gökyüzü yırtarcasınaydı.

azcık daha aşağı inince şurası var. orda da kaldık, güzeldi. personele çıkan tabldot yemekten yiyince ucuza çıktıydık. bir de seramikçiler vardı, atölye vs. güzeldi, seversiniz. denizini hatırlamıyorum, beye bi soriim.
www.agoracamping.com

not: bebek doğdu mu? rahatsız etmiim diye tel etmedim :s
  • pyro clustic flow  (18.05.09 09:32:26 ~ 09:33:32) 
kabatepede geçen yaz cafe kapatılmıstı.bu sene de acılacağını sanmıyorum.sacma müziklerden de kurtulduk cok sükür


  • keah  (21.05.09 00:21:41 ~ 00:22:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.