[]

aldatılmaktan yıldım

gayet bodozlama giriş yapıyorum.

suya anlatır gibi, dağa taş anlatır gibi. 2 yıllık fevkalade bi ilişkim var. bir minik (!) ayrıntı dışında... aldatılmanın bu kadar süreğen olanını ne duydum ne de çevremden gördüm. artık anlatabileceğim bi arkadaşım da kalmadı çünkü her normal insan gibi "what the fuck" bakışlarıyla "yuuh" diyorlar. çok haklılar. ben de diyorum. sadece diyorum. öyle bi noktadayım ki her aldatılışımda farklı bir aydınlanma yaşadım, pasparlak oldum. ilk başta yok çocukluk travmaları, yok psikolojisine inelim, yok eski ilişkisi şöyleymiş gibi bir rasyonalize etme çabaları, bir lüzumsuz empatiler. sonra beni çok seviyorlar bensiz yaşayamazlar bi daha asla yapmazlar... akabinde onu çok seviyorumlar aslında aldatma değil ki bunlar küçük oyunlar... uzar gider... arkamı dönemiyorum gözümü kapatamıyorum. birbirimizin ailelerini tanıyoruz çok iyi anlaşıyoruz çok mutluyuz. ama yıldım. ayrılamama basiretsizliğime de yıldım. her seferinde aynı lüzumsuz özürleri duymaktan da yıldım ve her seferinde bunlara inanmaktan da yıldım. her seferinde onu bu kadar kolay affetmekten ya da affetmiş gibi görünmekten de yıldım.

stalker olup çıkmaktan her bulduğum fırsatta telefon karıştıran iğrenç bi insan olmaktan da yıldım. aldatmaların hepsi aynı içerikli, internette olan binlerce dating app'ın aklınıza gelenlerini düşünün işte. orda tanımadığı insanlardan iltifat duyma, onlarla sevgili gibi takılma vs. fiziksel bir temas görüşme vs yok. iyice manyakça yani.

kendime olan saygımı büsbütün kaybettim. neyi bekliyorum bilmiyorum. daha ne olmasını bekliyorum. iki seçeneğim var artık anladım, ya gözümü kapatıp umursamıycam ya da biran önce pılımı pırtımı toplayıp gidicem. ikisini de yapamıyorum...

aranızda böyle şeyler yapan varsa yapmayın yahu, bu çok acı verici. hakkaten yapmayın.

ne yapayım demek için yazmıyorum bunları, ben bilmiyorum ne yapacağımı siz nasıl bilebilirsiniz. ama bir ses işte belki...

ama kendime olan saygımı tekrar nasıl kazanabilirim belki bunu sorabilirim, böyle bir şey yaşadınız mı hiç?

insanın insana zaafı ne beter değil mi?

 
sana bi meriç lazım.

çocuğa da yol ver gitsin.
  • bacardicola  (09.02.14 20:17:47 ~ 20:18:15) 
bu derece çok ve yoğun olmasa bile emin olun ilişkilerde aldatma bir şekilde oluyor.
ama her şey bir yana kendinize saygınız kalmadıysa, kendinizi toplayın net bir kararla ayrılın.
sevecek ve mutlu edecek çok insan var.
  • female demon  (09.02.14 20:17:49) 
kusura bakma da senin ki zaaf değil karaktersizliğe karaktersizlikle cevap vermek


  • eyyor  (09.02.14 20:24:10) 
senden iyi olduğunu düşündüğü birini bulunca götüne tekmeyi basar diye düşünüyorum. reçetene , soğuk su yazıyorum.

ayrıl başka birini bul millet kaç yıllık ilişkileri bitiriyor.
  • zlatanibrahimovic11  (09.02.14 20:24:34) 
size ayril gitsin, demek cok kolay. ama bunu yapabilmenin cok zor geldigini anliyorum.

bence psikoterapi gorun. orada size ayna tutacak, kendinizi gormenizi saglayacak bir psikolog olacak.

sevgilinizden ayrilmak istemiyorsaniz ona birlikte gitmeyi teklif edin, cift terapisine. kabul etmezse de kendinize biraz zaman ayirin ve yalniz gidin.
  • elxa  (09.02.14 20:26:47) 
@elxa ayrıl gitsin demek hiç kolay değil ilişki konusunda hastalarımı çok ince düşünüyorum. :)
şimdi ayrılmasa ilerde daha büyük kazıklar yiyecek bu ilişki elbet patlayacak o zaman daha çok üzülecek onun için yol yakınken dönüp kurtulsun. 10-20 yıllık evlilikler bitiyor ayrılsalar ölüm değil bu.

sevgilisi uslanmıyor , huylu huyundan dönmez bu iş böyle gider.
  • zlatanibrahimovic11  (09.02.14 20:29:32) 
aynen 2 yıl süren ve her konuda anlaştığımız , beraber eğlendiğimiz son sevgilim de aynı şekilde beni sürekli aldatıyordu. ben de aptal değilim anlıyordum hiçbiri gözümden kaçmadı. o da iyi bir yalancı değildi kendini ele veriyordu.her yakalanmada binbir bahane seni şöyle seviyorum böyle seviyorum diğer herşey geyik bilmemne .. anlatıyordu . inanmasam da neyse iyi anlaşıyoruz diye göz yumuyordum.sonrasında bu konulara beraber gülüp geçiyorduk. en son bir gün benim evimde benim bilgisayarımda bir kızla fingirdeşirken ekranı açık unuttu ben oturdum hepsini okudum .kız konuşma yarım kalınca onu telefonla aradı yanımda konuşmaya başladılar . telefonu " efendim canım " diye açtı . sonra kız her ne dediyse kahkahalarla gülmeye başladı " sen gül gül ben seni güldürücem birazdan " dedim. sonra telefonu " hadi görüşürüz kardeşim" diyerek kapattı. kardeşim dedi herşey düzelecek sanmıştı yanıldı . kovaladım onu evden şok oldu gidemedi 3 defa geri döndü . yeter artık buraya kadar dedim . söylene söylene gitti. 1 ay kadar peşimde dolandı telefon sapığım gibi oldu .evlenelim diye yalvardı.asla yapmayacağım böyle şeyler diye sözler verdi ama inanmadım ve affetmedim. çünkü o kızla olan ve diğer yakaladığım kızlarla olan konuşmalarında hiç benden bahsetmiyordu. yani özgür erkek , bağımsız , yalnız ayakları. en çok bu canımı acıtmıştı. yanımdayken yazıştığı bir kıza " çok canım sıkılıyor çok yalnızım " demişti.ayrılınca çok rahatladım sertap erenerin şarkısında dediği gibi iyi ki bitti.
bence sen de yap. ailelerin birbirini tanıması ve diğer herşey önemsiz. sen önemlisin ve yazdığın gibi kendine saygını kaybetme.yolla gitsin.

  • devilone  (09.02.14 20:30:09) 
kamyonculari severim de "30 yillik evlilikler bitiyor." diyerek tam kamyoncu muhabbeti yapiyorsunuz.

yani belli ki ela ayrilamiyor. durumun da farkinda. o yuzden bence biraz kendisini dinlese iyi gelebilir. ela kim, ne seviyor, nasil bir iliskide mutlu olabilir vs.

(kamyonculari severim, ne ya jhfjksafan)
  • elxa  (09.02.14 20:34:13 ~ 20:36:36) 
sosyal medyayla haşır neşir insanların göz pezevenkliği yapmaması gibi bi durum mümkün değil gibi geliyor. aynılarını sen de yaparsan hatasını görür. ama ayrıl gitsin.


  • madeleine elster  (09.02.14 20:43:23) 
@elxa, sorun tam da burda işte. istediğim ilişki tam olarak onunla yaşadığım. ama en kıymetsiz bulduğum da onun yaşattıkları aynı zamanda, zaten burada düğümleniyorum. bugün ilk kahkaham sayende oldu, o zaman; kamyoncuları seviniz :)

@madeleine elster, bugün bulduğum dahiyene çözümlerden biri de buydu. aynı siteye fotoğraflarımla ismimle üye olup karşılaşmayı beklemek. sonra ne değişecek dedim, aynı seviyede iki insan, hatayı hatayla örtmeye çalışmak gibi.
  • ela  (09.02.14 20:48:22) 
kamyoncuyuz kroyuz o yüzden gocunmuyorum . :)

bazen kamyoncular daha iyi anlıyor bu bir gerçek. kamyoncularda bu yüzden sevilir başka yüzden değil :)))


elacım canım kızım sadece mantığına sığdıgında kalbinin sesini dinle. seni hiç sallamayan bir erkeğe mesaj atar mıydın ? sırf kalbin onu istiyor diye ? atmazdın çünkü mantığına sığmazdı. vb...
  • zlatanibrahimovic11  (09.02.14 21:26:28) 
ilişkiye devam ederek kendine saygısızlık yapıyorsun. o da bunu kullanıyor. kardeşlerim, canım romalılar, siz böyle ödün verdikçe hiç bir şey düzelmeyecek. bi de bu adama karşı zaafım var demişsin, kusura bakma ama sen hak etmişsin.


  • hybrid427  (10.02.14 10:06:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.