[]

popüler/önemli insanlar nasıl hasta olmuyor?

Arkadaş, bir soğuk algınlığı yüzünden dört gündür evden çıkamıyorum ben. Bu insanlar nasıl hasta olmuyor acaba? Mesela ben hiçbir bakanın, başbakanın falan gripten yatağa düştüğünü duymadım. Sürekli ilaç takviyesi mi alıyor bunlar, nedir sırrı?

Misal, bir Bono'nun hasta olduğunu duymadım arkadaş ben. Nasıl oluyor bu?


 
Hasta olunca evinde oturuyordur, sonuçta gün gün takip edilen bir insan değil. Çoğu popüler insan öyle. Doktoru da çağırıyorlardır eve.
Başbakan, cumhurbaşkanı bile hasta olup hastaneye gidiyor da haberlere çıkıyor.

  • whoosie  (07.02.14 20:33:51) 
Oluyorlar. Ne sacma mantik. Oluyorlar tabi ki. Misal Conan o'brien grip olmustu ama 4 gun o sovu kisik travesti sesiyle sunmustu. Tonlarca ilac aliyolar tabi ayakta durabilmek icin.


  • mukrime  (07.02.14 20:37:25) 
annemle babam zamaninda siyasete bulasmislardi, DYP zamani Demirel basbakan, Nahit Mentese, Ismet Sezgin bakandi. 3unun de 7/24 yanlarinda gezen ozel doktorlari, ozel vitamin haplari, besin destekleri. beslenme programlari vardi. zaten hasta olmuyorlardi da hasta olmayi birak h olduklari zaman ekstra takviye yapiliyordu. dusun o zamanlar boyleyken simdi cumbabanin, basbakanin saglik takibi nasildir ki adamin karisinin hastane zinciri var.

ayrica o tur insanlar hasta olduklari zaman da senin benim gibi ay patron ne der diye dusunme dertleri de olmadigindan evden cikmiyor, yatak dosek olmadan tedaviye baslaniyor tabi.

edit: ayrica nasi hasta olmuyorlar, basbakan icin kolon kanseri deniyor, bi arada araba icinde fenalasip bayilmisti da balyozla zirhli arabanin camini kirmislardi.

hatta bkz.www.youtube.com
  • nicki martin  (07.02.14 20:42:14 ~ 20:45:11) 
bu soru ciddi mi?

önemli insanlara özel bişey enjekte ediliyor. hasta olmuyorlar. bunu da bilmiyorsan artık...
  • ermanen  (07.02.14 20:43:06) 
metrobus kullanmadiklari icin hasta olmuyorlar. bir de damarlarina enjekte de var tabii ermanen'in dedigi gibi. ikisi birlikte.


  • f_d  (07.02.14 20:55:19 ~ 20:56:37) 
her resmi törende bademcikleri şişen bi cumhurbaşkanı varken dediğiniz ayıp


  • prezarlatif  (07.02.14 20:55:43) 
en üst düzey kulüplerde oynayan futbolcular bile grip oluyor ya, ne demek nasıl hasta olmuyor. selçuk inan'ı hatırlıyorum en son bizde. bir de fener'deydi galiba, bir futbolcu hasta olmuştu takım arkadaşlarına da bulaştırmıştı falan o birkaç futbolcunun o haftaki maça çıkması riske girmişti. oluyor yani hayatlarını spordan kazanan insanlarda bile.


  • juninho77  (07.02.14 21:32:14) 
Popüler insan deyince benim aklıma oyuncular da geldi ve gerçekten ben de merak ederim. Mesela Halit Ergenç ağır grip olup minimum bi hafta yatmak zorunda kalsa ne olur o dizinin hali? O sebeple herhalde ekstra bir bakım ve koruma söz konusudur.


  • saatgeceninonikisi  (07.02.14 21:49:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.