[]

Aldatan kadın nasıl yakalanır?

Aslında soru gayet de gönül işleri kategorisinde olabilirdi fakat benim öyle bir gönül ilişkim yok. Dolayısıyla sevgilim beni aldatıyor mu diye de düşünmüyorum. Sadece merak ediyorum. Aldattığını düşündüğünüz sevgilinizi nasıl yakalarsınız/yakaladınız?

Not: Aldatan kadın olacak ama. Erkek aldatınca her türlü yakalanıyor, kadınlarda durum daha farklı. Kadınlar doğuştan gelen titiz olma durumundan dolayı daha zor yakalanıyor. Cevabları buna göre yazarsanız müteşekkir olurum.

Hatta şöyle yapalım, kadınlar eğer sevgilisini aldattıysa veya aldatmayı düşünüyorsa nasıl aldatacağını ve nasıl yakalanabileceğini de yazsın.

Ve bir not daha: Lütfen paranoyaklık, özgüven eksikliği falan bahsedip sorudaki cevapları kirletmeyelim. Dedim ya; bir ilişkim yok, dolayısıyla böyle bir şeyle karşı karşıya da değilim. Temiz bir başlık olsun lütfen, süre başladı.

Sevgiler...

 
çevremde aldatıldığını öğrenen herkes mutlaka dijital ortamda bir kanıt buldu. facebook mesajları, bilgisayara gizlenmiş resimler, sahte twitter hesapları vs..


  • sen git ben geliyorum  (05.02.14 20:47:37 ~ 20:47:54) 
telefonuna yükleyeceğin ajan uygulamayla :)

güvendiğim sevgilim beni aldatıyorsa asla bilemem bunu. aklıma bile gelmez çünkü.

erkekim.
  • [silinmiş]  (05.02.14 20:49:03) 
Duygusal bir insansa aldatan, ilk ipucu sinirlerinin bozulması olacaktır. Baş başa olan anlarda ya da sevişirken falan garip tepkiler vermeye başlar. Buradan aldattığı anlaşılır genelde.
Yakalanması ayrı bir durum, internet veya telefon hesaplarına girilebilir, takip edilebilir, orası aldatılanın yaratıcılığına kalmış.

  • whoosie  (05.02.14 20:49:06) 
kadını oturt karsına, sonra ver bırayı ver bırayı. 2 saat sonra bulbul gıbı konusunca anlarsın aldatıp aldatmadıgını.


  • anti silence  (05.02.14 20:52:40) 
tecrübem yok ama ortalamanın üzerinde bilgisayar, internet, akıllı telefon (kısaca teknoloji) kullanabilen biri muhtemelen sosyal medya, whatapp bilmem ne aracılığıyla karşılaşır acı gerçekle...


  • calzoncillos  (05.02.14 21:00:56) 
duygusal olarak dengesizlesir, bi an agresif, bi an melankolik, bi an asiri duygusal, bi an icine kapanik. genellikle senden uzaklasir, araya mesafeye koymaya baslar. ama bi taraftan da vicdan yaparak daha yumusak davranir sana. bildigin dengesiz olur iste.


  • nicki martin  (05.02.14 21:01:44) 
internet kullanmayan aldatıcılar ne yapacak? mesela işyeri flörtleşmeleri vs? Bence hayatında bazı noktları bilmediğinizi düşünüyorsanız son zamanlarda aldatıyor olabilir. Arkadaşlarıyla fazla dışarı çıkmaya başladıysa filan. Belki?


  • sharon and hope  (05.02.14 21:04:44) 
örnek verilen izlenip gözlenebilcek dışavurumlar başka bişylerin sonucu da olabilir. yani bunu yakalamak için "şüphelenmen" gerekir, yani güvenmemen.
güvenmediğin bir sevgili de, gerçekten "sevgili" midir ki acaba?

  • dafaiss  (05.02.14 21:10:39) 
müge anlı da hep 2. bi telefon hattı buluyor adamlar, sonra kadın vefat ediyor vs.


  • elbar  (05.02.14 21:24:13) 
bence aldatan erkek aldatan kadından daha dürüst oluyor yansıtma konusunda. kadını anlamak zor. sanıyorsun sana aşık, arkadan 5 tane flörtü çıkıyor falan. o belli etmedikçe anlamazsın.


  • kirazıseviyorum  (05.02.14 21:50:19) 
kukusunu kokla


  • madeleine elster  (05.02.14 21:55:35) 
Kadınların aldatmak konusunda avantajı erkeğin bunu konduramaması, gururuna yedirememesi. Yedirirsen yakalama konusunda kadından farkın kalmaz.


  • arnold schwarzeneger  (06.02.14 08:28:38) 
Karşısındakine bi hayvan gibi, bi aşırı merhametli davranmasından.

Eğer kişinin normal karakteri bu değilse, bu duygular arasındaki aşırı fark ve hızlı geçişlerden.

Bi gün bulunmaz hint kumaşıymış gibi davranıp, ertesi gün "seni seviyorum beni hiç bırakma" filan öyle şeyler.
  • pandispanya  (06.02.14 08:31:41) 
Erkekler bu konuda kadınlardan ders almalı. Tanıdığım bir bayan kocasına hediye cep telefonu aldı ve içine parayı basıp casus yazılım yükletti. Kocasına gelen mesajlar ona da geliyordu, aslında kocasından değil de kocasının birlikte çalıştığı kadının kocasına ekşimesinden korktuğu için bunu yaptı.

Aldatıldığımı düşünürsem cep telefonuna gps tracker tarzı bir program yüklerim, hatta internet üzerinden bağlantı kurup GPS koordinatlarını falan verebilen programlar var, bakarım nerelere gidip geliyor, sonra da takip eder direk basarım. Zaten aldatıldığını düşünüyorsan illa ki bir açığını yakalarsın, asıl mesele aldatıldığını düşünüp harekete geçmek yoksa neler var, ne işler çeviriyorlar da adamın aklının ucundan bile aldatıldığı geçmiyor, tesadüfen öğreniyor.
  • Tutkun  (06.02.14 08:42:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.