[]

Blue Jasmine

Ben bu filmi sevmedim.

Hayır sözlükte okuyorum şöyle müthiş böyle güzel diye, evet oyunculuklar çok iyi.

Fakat siz gerçek manada zenginlerin böyle bir hayat sürdükleri böyle bir, en basit tabiriyle egoya sahip olduklarını bilmiyor musunuz, bence biliyorsunuz.

Hani demek istediğim bu filmde ne hoşumuza gidebilir ki?

Jasmine karakterine de inanılmaz uyuz oldum bundan dolayı filmi sevmemiş olabilirim.

Siz ne düşünüyorsunuz?

 
sözlükte eğer bir şey için abartı derecesinde olumlu yorum yapıldıysa o şeyden uzak durmak lazım. sanat filmine bol hatunlu grupla gidip tüm film sıkıntıdan patladıktan sonra çıkışta "oyunculuklar gerçekten muazzamdı." gibi cümleler kuran adamlar bunlar işte.

filmle ilgili kısma gelirsek, sadece 25 dakika dayanabildim. illa ki sevecek insanlar vardır fakat bana kalırsa o kadar da abartılacak bir film değil. yönetmeni woody allen değil de bizim berber esat abi olsaydı sözlükte başlığı dahi olmazdı. hayat işte.
  • johndorsey  (05.02.14 00:51:58) 
woody allen filmi değil, zeka eserini, pırıltısını da goremedım dogrusu. normalde woody allen bilmişliği olur tüm filmlerinde o da yoktu.
haaa oyunculuklar muthıs mıydı, eh. ama hısterik, panik atak falan az cok dogru betimlemeler olmus (bunu psk. olarak yorumluyorum, film bir yana).

  • botamaniaensis  (05.02.14 01:05:07) 
karakteri sevmek vs oyunculuğu beğenmek

karakteri sevmemişsen cate abla doğru işi yapmış, ben de filmi bu nedenle beğendim. ahım şahım bir senaryo, 10 numara bir yönetmenlik yok ama oyunculuk göz dolduruyordu
  • la noix  (05.02.14 06:39:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.