[]

Eksi Duyuru ile İstişare

Merhaba duyurunun güzel insanları,

mezun olduğumu öğreneli iş basvuruları yapıyorum. malum siteler üzerinden kurumsal firmaları tercih ediyorum.

ytü elektrik mühendisliği bölümünü tamamladım. ingilizcem ve orta seviye almancam var. mercedes-benz firmasında pep stajım var. 5 ay son sınıfta okurken profesyonel iş tecrübem var.

son sınıfın baslarında askerliği de yapmış gibi doldurmuştum cv mi ve basvurmadıgım halde tüpraş'tan staubli'den iş teklifleri almıstım. simdi ise orjinal haliyle yeni mezun askere gitmemiş bir mühendis cv si ile sadece arcelikten cagrıldım ama olumsuz bir netice aldım. arcelik harici 2-3 firma daha cagırdı lakin orta ölçekli firmalardı. el bebek gül bebek bir psikolojiye sahip oldugum için oralarda muhtemel yasayacagım sorunlarla basedemem diye kabul etmedim.

ne diyorsunuz ilk fırsatta askere gideyim mi? 15 subata kadar karar vermiş olmalıyım. tecil bozdurmak için deadline 15 subat.

 
Askerlik, iş hayatında insanın ayağına dolanan yegane beladır.
Yükseltmezler, ciddiye almazlar, önüne engel çıkartırlar, negatif herşeyin başına sebep olarak onu koyarlar.
Ver kurtul kısaca..
  • quaker  (03.02.14 15:41:17) 
durum bu yazdığın gibiyse kurumsal şirketlere girmenin önündeki tek engel askerlik gibi duruyor, o zaman git tabii.


  • ekaterina  (03.02.14 15:41:26) 
Askere git-gel, yoksa yapana kadar iş hususunda karşına çıkacak bu durum.


  • cakabo  (03.02.14 15:42:02) 
ben askeri erteleme hatasını yaptım sen yapma. 5 aylık askerlik yaklaşık 1 seneme mal oldu. git yap gel, en güzel işler senin olsun. hayırlı tezkereler.


  • r_u_h  (03.02.14 16:29:01) 
üniversiteyi bitirdin ve hala askere gitmedin mi?
yuuhh

  • etna  (03.02.14 17:20:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.