[]

bilgisayarımla ilgili bir çift sorum var size!

şimdi video izlerken müzik dinlerken ve oyun oynarken görüntü kasılıyor ve ses bozuluyor elektronik bir ses çıkıyor (hani neo'nun hapı yuttuktan sonra sıvının ağzına girerken(!?!!) çıkan ses). bu neden olabilir?

birde sağ tıklama menüsünü açmaya çalıştığımda hemen açılık kapanıyor. her zaman olmuyor. genelde görev çubuğunda ki bildiri alanında oluyor.

windows xp kullanıyorum bir kaç gün önce directx 10 yükledim değişik bir program ile. o neden olabilir mi ? eğer ondan değil ise nedendir acep ?

intel coreduo 2ghz, 2gb ram, 256mb ati ekran kartı.

 
directx 10'dan once bu problemler yoktu ise o zaman sorun directx 10'dur.

bazen islemci yetersiz kaldigi icin, codeclerin cozulmesi zaman alabiliyor. anti-virus programlari, spyware denetleyicileri de bilgisayari zorlar bayagi.
  • yirtik foto  (15.05.09 05:39:52) 
Ses ve görüntü kasılması ise, önce geri dönüşüm noktası oluşturulmuşsa döndürmeyi dene. yoksa ya da düzelmezse, sürücüleri güncelle. komple bir sistem taraması yap, spybot la da tarama yap. ccleaner ile kayıt defterini ve geçici dosyaları temizle, kullanmadığın programları kaldır. bunları neden söylüyorum, sağ tık meselesi yüzünden.

core duo şlemci ve 2 gb ram ile bilgisayar kolay kolay kasmaz video oynatırken. ama donanım problemi olduğunu sanmam.
  • khomaniac  (15.05.09 10:31:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.