[]

Ankara'da Kızılay'a yakın çin lokantaları tavsiyesi

Arkadaşlar daha önce Bilkenttekine gitmiştim ama ben kızılay'a daha yakın çin lokantası/restoranı arıyorum arkadaşı götürcem. Ankara'yı çok iyi bilmiyorum o yüzden acaba bunlardan hangisi Kızılaydan tek otobüs/yürüyerek kolayca gidilebilir? bir de eskişehir yolu üzerinde CEPA diye bir avm içerisin de sanki çin lokantası var gibi hatırlıyorum, bilen var mı? diğerlerinin adresini vereyim:

1)GOP Arjantin Cad.

2) Gordion AVM

3) Kentpark AVM

4) Kavaklıdere Bestekar Sok

5) Hoşdere Cad.

şimdiden teşekkürler.

 
bestekara yürüyerek gidersiniz.
kentpark cepanın bitişiği.

  • mutevazi  (30.01.14 17:35:03) 
Cepada teppenyaki var,aşağıda yazdıklarını anlamadım ama bestekarda çok güzel bi restoran var tam bestekara girerken,zaten çince bi adı var görünce hemen anlarsın dekordan falan :)


  • archery  (30.01.14 17:35:33) 
Mobilden girdiğim için editleyemiyorum,evet bestekara yürüyerek de gidebilirsin ya da Kızılay'dan otobüse binebilirsin 112 ya da 114 tunalıya gider


  • archery  (30.01.14 17:37:22) 
uğur mumcu'da var bir tane de; uğur mumcu caddesi otobüsüne binip uğur mumcu'nun sokağının girişinde ineceğinizi söyleyin, vararsınız.


  • kulkke  (30.01.14 18:43:38) 
cepa kentparkdakiler öyle restoran gibi değil pek, fast food tarzı diye biliyorum,114e binersen kuğulu parkta inip bestekara yürüyebilirsin(otobüsten inince d&rın olduğu taraftan tunalıda bi 200 metre yürüyüp tekin acarın ve ertuğ pasajının arasındaki sokağa(sola) döneceksiniz orası bestekar, sorsanız da gösterirler) veya 114ten kuğuluparktan sonraki değil bi sonraki durakta inip(arjantin derseniz indirirler yine) arjantinde inebilirsin(burda wok&walk var).uğur mumcudaki quick china da yanılmıyorsam filistin caddesindeydi ama emin değilim her halükarda onun içinde 114e binmeniz gerekiyor.(muavine sorabilirsiniz bunu da adresle)peki bu 114 numaralı otobüsler nereden kalkıyor? MEBin yanından(bu çiçekçilerin olduğu ara bir yol vardır hani gezi olaylarından sonra uzun süre kapalı kaldı falan, güvenparkın kızılay avm değil öbür taraf sonu olarak düşünülebilir) ordaki üst geçidin hemen ayağının orda yani güvenparkın bir sonu gibi düşünürsen en son durak 114 durağı olmuş oluyor. ya da onu bunu geç binin taksiye gidin en fazla 20 lira yazar kızılaydan(yazmaz bile). ben pek anlamıyorum bu çin yemeği işlerinden ama wok&walk'ı pek tavsiye ediyorlar.


  • panthera onca  (30.01.14 18:46:39 ~ 18:49:07) 
altınparkta var bitane. hatta fırsat kuponu var bu ara internettte. biz gittil iyidir.


  • damla cikolata  (30.01.14 19:16:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.