[]

gözlerin kararması...

bu sabah arkadaş kalkmış yüzünü yıkamak üzereyken kulağına bir ses takılmış tızzzzzzzz diye daha sonra gözleri kararmış, 30-60 sn beklemiş sonra tekrar gözleri açılmış. Nedir bu çocuğun durumu önemli birşey mi acaba?




 
bende de yattığım yerden hızlıca kalktığımda vuku buluyo bu olay..
açsa, kan şekeri düşmüşse felan uzun sürebiliyor.. sebebi de çoğunlukla budur zati..

  • thefalloftekin  (13.05.09 23:46:09) 
Tansiyon düşmesi. Çeşitli sebepleri olabilir.


  • ataturkiye  (13.05.09 23:47:21) 
ortostatik hipotansiyon dan olabilir.


  • keah  (14.05.09 00:16:34 ~ 00:17:13) 
Uzun süreli istirahatler ardından yaşanan ,seri haraketlerde kan basıncının düşmesi kaynaklı beyne yeterli kan gitmeyişi olabilir diye düşünüyorum.ama 30-60 sn cok fark eder..60 sn lik bir göz kararması ciddi bir rahatsızlığın belirtisi olabilirken 10-15 sn lik kararmalar bazen tansiyon kaynaklı olabiliyor.


  • Mccknightt  (14.05.09 00:19:06) 
genclerde oluyormus bazen oyle seyler.


  • wpi  (14.05.09 09:27:31) 
telaşlandırmak istemem sizi yalnız, 30-60 saniye hakikaten büyük bir süre. kan basıncının ani düşmesiyle desek en fazla 10 sn gibi bir kararma falan olur.

bana kalırsa şekerini kontrol ettirin derim.
  • exulan  (14.05.09 09:45:48) 
eğer uzun sure uyuyorsa olabilir..bilirim o tızz sesini sanki beyninin içi asitleniyomuş gibi...ha bi de açlık belirtisi de olabilir..onemli biseyi yoktur bence
o surenin uzunluğu onemli kardesimin daha uzun oluyomuş o hiç yuruyemiyodu.doktora gitttiler.

  • voodoo 007  (14.05.09 17:17:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.