[]

İtalya Turu için Şirket Tavsiyesi

Merhaba,

Annemler Eylül ayında İtalya'ya gitmek istiyorlar. Aslında tur ile gitmekten nefret ediyorum, fakat yanlarında başka birileri daha olacağı için toplu taşıma, şehir içi ulaşım gibi durumlarda olumsuzluk yaşamamak adına tura katılmaya karar verdiler, ama beni de istiyorlar serbest zamanlarda onlara yardımcı olmam için. Şimdi bu işin benim için tamamen bir işkenceye dönmesini önlemek açısından şu koşulları sağlayan bir tur şirketine ihtiyacım var:

- Elbette programında mümkün olduğunca az aksilik çıkan bir tur şirketi olması lazım, rehberleri falan iyi olan...
- Hangi şirkete baksam 7 gece ya da 8 gece, bunu 10 yapsak çok iyi olur?
- Cinque Terre'ye giden bir tur şirketine ihtiyacım var.
- Ve ayrıca serbest zamanı bol olan, dolayısıyla o serbest zamanlarda en azından tek başıma şehirlerde dolaşabileceğim bir tur şirketi?

Kendi kendime bir gün giderim belki, ama şimdi madem böyle oldu, en az acılı şekilde tamamlamaya çalışmak istiyorum.

Tur Ankara - İzmir ya da İstanbul fark etmez, herhangi bir şehir kökenli olabilir. Eskişehir de olur mesela. Biz ülke içi başlangıç noktasına ulaşımı hallederiz, yeter ki iyi bir şirket olsun.

Teşekkürler.

 
Cinque Terre'ye giden tur şirketi bulman kolay değil, interrail yapanlarin bile nadiren göze alıp gittiği bir yer orası.

Bence imkan varsa tur şirketi olmadan gidin. İtalya'da şehir içi ulaşım zaten kolay, toplu taşıma kullanılmıyor neredeyse şehir merkezlerinde. Annem babam yaşlı insanlar, kaldıramazlar onu dersen o zaman değişir tabiki.
  • archely  (27.01.14 13:13:20) 
pronto tour a bir bakın derim.
daha yeni onlarla yaptığım bir balkan turundan döndüm diğer tur şirketlerinin gitmediği yerlere götürüyorlar...
cinque terre'ye de daha önce tur yapmşlar ancak şu an görünürde yok bi sorun isterseniz.
  • rentts  (27.01.14 13:26:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.