[]

Londrada yapmadan gelme dediginiz?

ne var arkadaslar.Uzun ve merakli bir bekleyisten sonra vizemi dun pasaporta basili sekilde almis bulunmaktayim.

Benim ilk yapmak istediklerimden biri Chelsea ya da Arsenal macina gitmek.Sizce hangi stat daha etkileyici ,tavsiye edersiniz?

20 yasinda iki arkadasiz.Daha baska neler yapabiliriz?? Simdiden cok tesekkurler..

 
piccadly circus a uğra!
fish and chips ye!
solcuysan marx'in mezarını gez
çağdaş sanat seviyorsan, saatchi galery, tate museum
v & a museum diğer önerilerimden biri.
  • botamaniaensis  (24.01.14 12:31:40 ~ 12:32:31) 
Harry Potter hayranıysanız müze var hayvan gibi. Ona gidin.


  • hohoya  (24.01.14 12:36:47) 
strip bar'a git. çok güzel strip barlar var googledan bakarsın trip advisor falan, aklıma gelmedi şimdi iyi strip barların isimleri.

valla bence emirates daha güzel ama ben arsenal'lı olduğum için duygusal yaklaşıyor olabilirim:) ikisi de çok güzel stadlar, hangisi sana daha yakınsa ya da o hafta hangisinin maçı daha güzelse ona git. tottenham ve arsenal'ın stadları birbirine çok yakın, tottenham'ın stadını gör derim çok güzel gerçekten pezevenklerin stadı. bi ruhu var.
  • ack3000  (24.01.14 12:39:26) 
time out london al, iyice incele.


  • mavicorap  (24.01.14 12:43:58) 
(bkz: london eye)


  • porn star  (24.01.14 12:48:49) 
Aga opera diyorum...benim gibi bi kazma hayran kaldıysa gerisini sen düşün...

Phantom of the opera 27. Yılı heralde...
  • pisuvardandumancikartanadam  (24.01.14 12:51:05) 
betrayer's banquet
www.betrayersbanquet.com

tate modern
  • little miss rejectee  (24.01.14 13:28:49) 
ben olsam bi baker street'e ugrarim kesinlikle. ayrica bir oyuna(tiyatro) girmeden donmeyi hic istemem.


  • noluyo yaa  (24.01.14 13:38:05) 
arkadaslar ikinci olarak degisik bir havasi oldugunu okudum ,yani yagmurlu ama soguk degil.nasil oluyor tam olarak ?neler almak lazim bu donemlerde?


  • megacracker  (24.01.14 15:16:14) 
babam nisan'da yanıma gelmişti, bizim bildiğimiz nisana göre soğuktu, ama şubatı çok aşırı soğuk değildi mesela. ben trencoatla geçirdim kışı baharı.
Klasiktir, yağmur geçirmeyen bir mont/trençkot, rahat ayakkabı, içine de çok kalın olmayan şeyler. Kazak ağır kaçıyor.

Bu arada müzikallere git kesinlikle.(bkz: covent garden)
  • urasil  (24.01.14 15:38:45 ~ 15:48:13) 
turistik rotalar zaten az çok belli, onun dışında:
- timeout alın diyen arkadaşa katılıyorum (sitesine de bakabilirsiniz). her daim şehirde enteresan etkinlikler oluyor, illa ki ilginizi çekecek bir şeyler bulursunuz. mesela şu ara fuerza bruta ya da royal albert hall'da cirque du soleil'ye bakabilirsiniz.
- değişik dünya restoranları deneyin, illa pahalı olmaları gerekmiyor. bunu da yine rastgele değil biraz araştırarak yapmanızı öneririm.
- alternatif yürüyüş turlarına katılabilirsiniz (bkz: kültürlenin lan). çoğu ücretsiz.
- biraz gece hayatını keşfedin. shoreditch, brixton, camden, ne olursa.
  • 386 dx  (24.01.14 15:52:44) 
victoria & albert museum'a ve hyde park'a gidin. oxford street'e gidin, orada devasa bir nike mağazası var, onu da gezin görün. knightsbridge'de harrods var, ilginizi çeker belki.


  • m e l t e m  (24.01.14 17:48:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.