[]

belçika gezisi tavsiyeleri

selam duyuru ahalisi.
7-9 şubat arası gent brugge ve brüksel gezisi yapmayı planlıyoruz. kalacak yer gent'te ayarlandı. gezi programımız aşağıdaki gibi olacak. hayır böyle yap, şunu yap, güzel olmuş vs. yorumlara açığım.

7 şubat 17:30 gibi brüksel havalimanına iniş. trenle gent. otele giriş. akşamına genti gezmece.
8 şubat sabahı trenle brugge. brüjü gezmece. akşamına gente dönüş. yine gent'te takılmaca.
9 şubat sabahı trenle brüksel. brükseli gezmece. sonra havalimanı. 18:10 dönüş.

şimdi sorularım: tren biletlerini netten almaya gerek var mı? yer bulamam durumu olur mu? trenler sık mı? kampanya tarzı bir bilet almalı mıyız? bir de kar mar yağarsa trenler iptal olur mubi kere amsterdam'da başımıza geldi)

şurayı muhakkak gör dediğiniz yerler?

şimdiden sağolun

 
Uzun uzun yazmıştım, uçtu yazdıklarım:(, enerji bulduğumda tekrar yazacağım.


  •   (23.01.14 12:56:15) 
canın sağolsun @Gı :)


  • teflon  (23.01.14 13:04:44) 
ben de şubat için amsterdam-brugge bileti aldım internetten. tecrübeli arkadaşlarım şimdiden internetten al, oradan çok daha pahalı olur dediler ben de öyle yaptım.
hatta sanırım senin alacağın gent-brüksel bileti internette 6 euro ise, orada makineden alırsan 14 euro gibi bir şey oluyormuş.

  • kafkef  (23.01.14 13:10:38) 
Brugge'de bir gece kalın derim, çok güzel bir yer.

Tren saatleri sık, önceden bilet almak çok gerekli değil, bilet ücretleri de makuldü, kampanya takibine gerek yok, biletler Brugge-Brüksel arası kişi başı 19 Euro idi. www.belgianrail.be bu adreste tarife ve fiyat bilgisine bakabilirsin. Havaalanından kısa bir tren yolculuğu ile, Gent ve Brugge tarafına gidecek trene bineceğin istasyona ulaşabiliyorsun. Havaalanındaki görevliler de yardımcı oluyorlar, hatta bizim Türk olduğumuzu duyunca hemen "merhaba" diyerek özel ilgi göstermişlerdi.

Tavsiyelerim Brugge'le ilgili olacak, üşümeyi göze alıp bir kanal turu yapın, kanal kenarında Beerwall diye terası da olan güzel bir yer var, orada çeşit çeşit bira için. (www.facebook.com)Gece Zwart Huis (siyah ev demek) diye bir yere gitmiştik, yemek ve güzel müzik için, canlı caz müziği vardı, çılgınlar gibi dans etmek istiyorum modunda değilseniz tavsiye ederim. Sokaklarda dolaşın, etrafa hayran kalın, ısınmak için sıcak çikolata için bir yerlerde oturup.
  •   (23.01.14 13:10:43) 
kafkef uluslararası trenlerde fiyat coşabiliyor, erken ya da kampanyalı almak gerekiyo haliyle ama bahsi geçen yerler Belçika içi olduğu için fiyatlar sabit bildiğim kadarıyla.


  •   (23.01.14 13:12:46) 
içiyorsan yüzlerce çeşit biranın olduğu barlara takılın. hergün bir kaç tane deneyin. hatta gelirken alın. chimay blue favorim.


  • merhum  (23.01.14 15:47:59) 
Antwerp'e de gidin.


  • me  (23.01.14 22:58:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.