[]

Kırılmamış cipsleri sevmek

Ben cips yerken kırılmamış bütün cipsleri yemekten zevk alıyorum kırılmış ufalanmış cipsleri cips kırıntılarını yemekten hiç zevk almıyorum.
Sizde durum nedir? Sıkıntı bende mi herkes mi böyle?

Edit:Amin Allah başka dert vermesin.

 
Allah başka sıkıntı vermesin kardeş.


  • otshe  (22.01.14 23:13:48) 
sıkıntı sizde bence.


  • hjarteblod  (22.01.14 23:15:23) 
cips dediğin ürünün fabrika çıkış şekli tamamen pazarlamasıyla alakalıdır. makarna gibi tıpkı, örneğin kelebek makarna aldıysan eğri büğrü olmasını istemezsin. ya da spagettinin içinden birkaç tanenin 2-3 kat daha kalın çıktığını düşün.

demek istediğim cipslerin şeklinin gerçekten de önemli olduğu. pringless sırf bu yüzden kırılmayı en aza indirgeyen kutularda satıyor ürününü. veya diğer cips markaları kırılmasın diye poşete belli miktar cips koyup hava ile dolduruyor.

yani ürün sana orjinal şeklile pazarlanıyor sen de tadıyla birlikte o şekli satın alıyorsun aslında.

genel itibariyle herkes için sendeki durum geçerlidir yani. tabii istisnalar mutlaka vardır.
  • emfuzi  (22.01.14 23:16:12) 
ben genelde mısır cipsi yerim sadece. tek yediğim patates cipsi pringlestır onu da her zaman alamıyoruz zaten.

yoğurtlu sos yapıyorum baharatlı doritosu alıp kırık olmayanları sosla gömüyorum arta kalan kırıkları da yoğurdun içine döküp kaşıklıyorum. bu şekilde kırılmış cipsleri de severek yiyorum.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (22.01.14 23:19:53 ~ 23:20:25) 
ben tam tersi. cips aldığım zaman poşetin içinde un ufak edip sonra kafaya dikerek yiyorum.


  • eyyor  (22.01.14 23:31:50) 
eve misafire gelen arkadaşımla alışveriş yapıyorduk. sevdiğini bildiğimden cips aldım işte reyondan. cipsi alışveriş arabasına fırlattım diye bayağı söylenmişti bana. çok ayıp etmişti. benim için fark etmiyor nasıl olduğu zaten kırk yılda bir yerim.


  • ontheroad  (22.01.14 23:35:16) 
sende ki sikinti başka gibi...


  • karsinin aksisi  (22.01.14 23:40:03) 
çok sık yerim ve ben de kırıkları seviyorum. ufak un gibi değil ama pringles'ı 3 e böldüğünü düşün, o büyüklüktekiler.


  • xenophobe  (22.01.14 23:41:48) 
yeri gelmişken geçenlerde keşfettiğim bir durumu anlatayım;

makromarkete gittim 2 metre boyunda pringles standı koymuşlar 2 tanesi yanyana indirimli. bir tane aldım sonra geri dönüp farklı kattan bi tane daha aldım evde dursun zaten yeniyor.
eve geldim 2 gün içinde dördünü de açtım ve hepsi kırık çıktı.

ulan dedim kırık diye mi ikili satıyor acaba bu pezevenkler, sonra gittim bir çift daha aldım ve o ikisi de kırık çıktı muhattap bulamadığım için hepsini yedim.

demek istediğim kırık cips sevmeyen arkadaşlar 2 çift satılan cipslere pek yanaşmayın.
  • zebragibi  (22.01.14 23:43:12) 
Seninki mesleki deformasyona bağlı bi durum. Eh, bu kadar deforme adama da, ayda 8 bin dolar önerirler yani.


  • compadrito  (23.01.14 06:25:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.