[]

hangi yazıcı

arkadaşlar hp lazer wifi özelliği olan bir yazıcı aldım. öğretmenim sık sık yazıcıyla işim oluyor. yalnız öğrendim ki tonerler çok pahalıymış. hp toner 180 lira nerdeyse. tonerde çipliymiş. yani kendim dolum yapamıyorum anlayacağınız. bu işin bir kolayı ucuzu yok mudur? aldığıma pişman oldum yazıcıyı. brother markalarda genelde çip yokmuş tonerleri de ucuzmuş. siz ne yrum yaparsınız? en iyisi püskürtmeli yyazıcı mı dersiniz?




 
www.bitmeyenkartus.com.tr

arkadaşım, sanıyorum ki bu siteden, canon'un giriş modellerinden birini aldı. ucuz olanlardan. 1000 sayfanın çok üzerinde sayfa çıktısı alabiliyor. ayrıca mürekkebini kendisi dolduruyor. bende de HP marka bir yazıcı\tarayıcı olmasına karşın kartuşuyla toneriyle uğraşmak yerine böyle bir makine almayı planlıyorum."
  • dahinnotha  (22.01.14 22:43:13) 
mutlaka dolum yapan bir yer vardır, yani öyle tahmin ediyorum iyi araştırın bence. kartuş dolumcular yazıcı servisleri falan var sadece bu işle ilgilenen oralara bir sorun


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (22.01.14 22:45:05) 
ttoner dolum yapan yerler 20 tl ye dolduruyorlar. toner almayacaksın doldurtturacaksın...


  • inanmazsan inanma  (22.01.14 22:46:46) 
ancak genelde kartuşlu olanlar en fazla 350-400 civarı kağıt basarken, bu tonerliler 1200-1300 tane basabiliyormuş dedi, mağazadaki adam. ben de geçen gün samsungun lazerlisinden aldım da ev için.


  • eleutheiros  (22.01.14 23:24:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.