[]

500tl ye kadar tv önerisi

Selam dostlar,

Eve çıktım da güzel bir tv alayım diyorum ancak ayırabileceğim bütçe bu kadar. Geçenlerde ablam anneanneme almış bir televizyon, bildiğin ince ekran. LCD mi LED mi bilmiyorum, markasını da bilmiyorum ama 500'e almış. Var mıdır böyle uygun yollu bir şey?

Önerilerinize açığım, temiz ikinci el de alabilirim.

22' buldum mesela hepsiburada'da, küçük müdür bu ekran?

 
www.n11.com

Marka takıntın yoksa bu iyi. Biraz beklersen kampanyalarla falan 500 e denk getirebilirsin.
  • armagan  (22.01.14 20:18:02) 
beklentiyle alakalı tabii ama 22 inch küçük yahu. benim pc'de kullandığım monitörlerimden bir tanesi 23 inch örneğin.

tv olarak evde 42 inch var, almadan önce 37 ile 42 arasındaydık, ben 42'de karar kıldım, şimdi keşke 47 ya da 52 alsaydık diye dert yanıyoruz. 2 yılı geçti kullanıyoruz.

hani tv her gün yenisi alınan bir şey olmadığı için, 22 inch tv aldıktan kısa süre sonra pişmanlık başlayabilir. "ulan bu neymiş, gideyim 42 alayım" dersiniz 1 yıl sonra. o da 1.500 lira. tv ihtiyacına giden para olur 2.000.

ama tabii 22 inch olan çöpe gitmez neticede, laptop dahi olsa kullanılan pc'ye ikinci monitör olur tek bi hdmi kabloyla.

bu bütçeyi biraz artırıp, 32 inch de düşünülebilir. istanbul bilişim'de güzel cihazlar var. ben tv'mi oradan almıştım, gayet memnunum.

www.istanbulbilisim.com.tr
  • chronic unholy  (22.01.14 20:23:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.