[]

resmen işimi kaybediyorum lan!

Sakin bi şekilde anlatayim.
Bir işe girdim 6 ay kadar once. Tam bana uygun bir iş diyerek girdim. Başladigimdan beri işte degişen birşey olmadi. Gayet iyi rahat ortam genel olarak. son uc aydir bende degişen şey, okulun başlamasi ve parttime mesaiye gecişim oldu. okul başladiktan sonra işe gitmeye uşenmeye başladim. İsteksizim kendimi vermiyorum. Halbuki cidden guzel bir iş benim icin, daha rahatini bulamazdim. Ama amk bu partime olunca bana bi boklar oldu. İyice gec gitmeyi alişkanlik haline getirdim filan. Bi iki kere emrivaki yaparak gitmedim. Resmen 'benil calişmaya ihtiyacim yok' havalarindayim. Halbuki var lan. Bir aydir final donemi oldugu icin gitmiyorum ya işe. Parasiz kaldim nasil boktan bişeymiş hatirladim. Daha dogrusu kendime geldim. Para sikintim yokken cok şuursuz oluyorum. Ama bugun resmen meteliksizim ya.
Ve şuan soruyorum kendime, işte degişen bişey var mi? Yok. E amk ben niye kiymetini bilemedim bu işin? Gitgide bu hale getirdim ve şu an da dahil bu gerzekligimik onune gecmek icin bir karar veremiyorum. Tam detaylarini nasil gunden gune bu kadar salaklik yaptigimi anlatamadim tabii ha deyince. Okuyunca anlamayip ne diyo la bu denyo diyebilirsiniz. Neyse okuyanlardan ARO

edit 1: şu an patrona gidip, tamam artik toparlicam demek zor geliyo. Adam daha yeninama onca zaman bekledikten sonra "bu kadroyla yurumicek gibi" gibi bişey dedi. Bunu da 15 gundur final doneminde hic arayip sormadim, ugramadim işe ve artik boku cikti ondan sonra dedi.
Şu an gidip "kusura bakmayin olmadi beceremedim" filan diyip bu işi bitirmek daha kolay geliyo sanki tum yukum hafyiflicek de rahatlicakmişim gibi. Ama yukarda da dedigim gibi biliyorum ki bok gibi iyice rehavete kapilip miskik ve parssiz bir ogrenci musveddesine donuş yapacagim. :(

 
genel rehavet. kısa vaadeli planlar yaptığın için kıymetini bilemedin. geçmiş olsun.


  • icim urperiyor  (22.01.14 01:21:20) 
sahip çık o zaman git konuş aklını da başına al.


  • ekaterina  (22.01.14 01:23:56) 
İşin ne? Merak ettim


  • raskolnikov2  (22.01.14 01:29:25) 
@raskolnikov2 eticaret yapan bi sitede calişiyorum haci


  • klar  (22.01.14 01:34:16) 
Patronla konuş, final dönemi sebebiyle yeterince konsantre olamadığımın farkındayım. Şubat ayı itibariyle çok daha verimli çalışacağım, göreceksiniz de.


  • cakabo  (22.01.14 07:50:19) 
iş, okuldan daha önemlidir. diploması olmayıp, hatta hiç okula bile gitmemiş milyarderler var. okul sadece bir diplomadı bence, iyi bir işin olduktan sonra açıköğretimden bile alabilirsin. o yüzden işine okuldan daha fazla önem vermelisin.
bence patronunla konuş, ben ettim siz etmeyin, devam etmek istiyorum de, işine önem ver. boş zamanlarında da, part time okuluna ve sınavlarına devam edersin.


sosyal sorun editi; üniversite gençliği işsiz derken herkes, aslında bu yüzden işsiz kaldıklarını kimse bilmiyo.
  • etna  (22.01.14 08:06:09) 
patronla çok detaylandırmadan ana hatları ile sebeplerini açıklayarak konuş ve ikna olsun.

işe sıkı sıkı sarılacağını söyle ve işe koyul. akabinde de söylemini söylemde bırakma, eylemde de göster.

Nokta.

Sonra çok ararsın böyle rahat işi. selamlar.
  • gece lampulu  (22.01.14 08:53:09) 
patronunuz ile konuşmamak, ayrılmak kolayınıza geliyor, rahatlayacakmış gibi hissediyorsunuz ama emin olun, patron ile konuşup durumu çözüp işinize devam ederseniz yaşayacağınız hafiflik bambaşka olacak.
patronunuz ile konuşun, bikaç sebep etrafında bi konuşma planlayın. öğrenciyken çalışmak çok değerli, çok önemli.
rehavete kapılmak en tehlikeli şey, sonra geri dönmek çok zor geliyor zira. yapmayın, etmeyin, gayret etmeye çalışın.
  • la lykia  (22.01.14 09:26:14 ~ 09:26:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.