[]

tablet önerisi

arkadaşlar 400 tl ye kadar bir tablet önerir misiniz ? netteki araştırmalara göre bu paraya düzgün pek bir şey yok. samsung tab 3 var.kuzenimde görmüştüm fena değildi gibi.sizlere de sorayım dedim.nasıldır , yeterli mi ?

tabletle yapılacaklar :

youtube , reddit , dizi - film - anime , pdf okuma falan.bunlar için yeterli olduğunu düşünüyorum. oyun açsa da açmasa da olur.bir de garantiden çıkarma yolları olmadan stabile yakın çalışsın.(rom atmak sanırım).

bir de bir kaç telefonda denedim bunlarda da öyle mi sorayım. youtube dan bir şey açıp diğer sekmeye geçince youtube duruyor. bu hep böyle mi androidlerde

 
tab 3 çok da iyi değildir. sabırlıysan öyle hız delisi değilsen işini görür ama.


  • seksli harf  (20.01.14 19:29:30) 
sabırlı da değilim , hız delisi de değilim :D dizinin ortasında takılıp kalmasın yeterli benim için ya da hd videoda kasmasın alet.


  • glamdr1ng  (20.01.14 19:34:03) 
asus hd7 memopad. sadece kamerası 2mp geri kalan her şeyi mükemmel


  • kablelvuku  (20.01.14 19:38:14) 
kamera pek önemli değil. 40 yılda bir kullanırım bunu da bir inceliyeyim.


  • glamdr1ng  (20.01.14 19:43:25) 
son soruna cevap: evet öyle, ama şu an adını hatırlamadığım bir app var ondan açarsan videoyu başka uygulamaya geçsen bile kesilmiyordu. google da biraz araştır.


  • yakuza123  (20.01.14 19:48:37) 
Ikinci el iPad 2 al. iOS 7 yi bile takır takır çalıştırıyor.


  • armagan  (20.01.14 19:50:32) 
ikinci el' e güvenemem hocam :D . kendi kullandığım ürünleri son performasına kadar kullandığım için diğer kişilerden de bunu bekliyorum. asus memo pad alıcam galiba.


  • glamdr1ng  (20.01.14 19:54:32) 
magaza.turkcell.com.tr

simkart takılabilen ve en stabil çalışan alet bu. tam bir fiyat/performans ürünü. telefon olarak da kullanılabiliyor hatta. bende var memnunum.
  • adivar  (21.01.14 14:51:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.