[]

Turkcell 3G vs Vodafone 3G - kalite farkı

Selamlar duyuru mahallesinin sakinleri

Yeni bir soru ile karşınızdayım. Soru aslında gayet açık, Vodafone kullanıyorum, telefondan internete de epey giriyorum. Bazen komple gidiyor bazen ise gayet sorunsuz kullanılıyor.

Ben de baktım aşağı yukarı aynı meblağlara turkcell de kullanabilirim. Ama gerçekten fark yaratıyor mu bilmiyorum. Sorum özellikle ikisini de kullanmış olanlara: Ciddi fark var mı? Varsa ne derece? değer mi?

 
Turkcell safkan İngiliz atı, vodafone sütçü beygiri

Ikisini de test ettim, şu anda turkcell kullanıyorum
  • iorveth  (20.01.14 00:12:13) 
son birkaç gündür ciddi fark olduğunu söyleyebilirim. turkcell'den vodafone'a geçtim (turkcell 200 tllik 3 fatura ödememi istedi diye), iki üç gündür filan vodafone bi komple gitme, internetin kesilmesi gibi saçma salak durumlar söz konusu. turkcelli 1 yıldan uzunca bir süre kullandım, bu tip bir şeyle karşılaşmadım hiç.


  • klassno  (20.01.14 00:24:05) 
ccc turkcell ccc


  • vfgerty  (20.01.14 00:26:41) 
2 telefonum var birisi tcell birisi vodafone, vodafone daha hızlı dizi izleyebiliyorm ttnet gidince vodafone'un internetinden tcell donma yapıyor. Bölgesine göre değişiyor sanırım bunlar.


  • ekaterina  (20.01.14 00:46:50) 
bölgeye göre değişir. avea kullanıyorum 11-12 mb ile giriyorum aynı yerde Vodafone çok kötü turkcelli ise bilmiyorum. Ama mesela ters bir yere gidiyoruz turkcell iletişime yönelik 1 mbit internet sunarken avea fax modem bağlantı hızına düşebiliyor.

Senin yapman gereken turkcell kullanan birini alıp potansiyel kullanım noktalarında test etmen başka şansın yok. Avea'yı da denemeni öneririm belli başlı yerlerde kullanıyorsan fikir verecektir.
  • terlikli cita  (20.01.14 02:42:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.