[]

uyuyarak yaşamak

gerçekten yardıma ihtiyacım var artık iş kontrolden çıktı.oldum olası uykuyu çok seven bol bol uyuyan biriyimdir.ama bu zamana kadar ne olursa olsun o gün az uyumam gerekiyorsa az, hiç uyumamam gerekiyorsa hiç uyumazdım.ama artık günde en az 10 saat uyuyorum ve işin kötüsü uyandıktan sonra hiç utanmadan esnemeye devam ediyorum sanki gece hiç uyumamışım gibi. yakın zamana kadar "uyandığımda yapacak bir şeyim yok ondan uyuyorum" diye düşünürken artık işim olduğunda bile uyanamaz yada uyansam bile o işimi bitirir bitirmez hemen uyumaya koşar bir hale geldim. her gün yarın ne olursa olsun erken kalkacağım diye düşünüp ertesi gün yine güneşi ıskalamak sinir bozucu olmaya başladı.vücudumda bir sorun olduğunu düşünmeye başlıyorum.var mıdır bu konuda tavsiyesi,bilgisi,yaşanmışlığı vb. olan dostlar? yaş 23 erkek.




 
aynısını yaşıyorum, tiroidlerine bir baktır. ben de bişey çıkmadı ama çok uyuyorum.


  • rock n roll  (16.01.14 15:55:16) 
Spor yapıyor musunuz? Spor uyuşukluğu alır ama o kısım kısır döngü; yattıkça insanın daha da yatası geliyor, daha da çok yattıkça daha da miskinleşiyor.

Onun dışında birtakım testler yaptırmakta, uyuşuksanız da uyuşuk değilseniz de yaptırmakta fayda var. Fırsatınız varsa yaptırın. Bir B12 ölçtürün, Tiroksin miydi, neydi, bu tembellikle ilgili hormonlar onları ölçtürebilirsiniz. Zaten konu ile ilgili dahiliyeye gitseniz bir el atarlar duruma.

Bir de sizi kaldıracak bir motivasyonunuz yoksa ve ömrünüz boyunca da böyle olduysa kalkılmıyor arkadaş, kendimden biliyorum. Servisi kaçırma derdi olmasa işe gidemeyeceğim.
  • aychovsky  (16.01.14 16:03:25) 
@rock n roll bir baktırayım teşekkürler.

@aychovsky spor yapmıyorum son 2 senedir.testleri yaptırmak mantıklı geliyor.motivasyon zaten yokta en azından bir sebebim olduğunda bile işler değişmiyor canımı sıkan,sorun olan bu.
  • vigorous  (16.01.14 16:15:57 ~ 16:17:18) 
demir eksikliği?


  • elbar  (16.01.14 17:50:52) 
Kansızlık, demir eksikliği, B12eksikliği sürekli yorgunluğa sebep olabilir. Psikolojik problemin var mı, bir şeylerden kaçmak için kendini uykuya vermiş olmayasın?


  •   (16.01.14 18:51:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.