[]

müteahhitlik

bir kadın olarak işe başlasam nolur? olur mu yapılabilir mi?
tam olarak müteahhitlik değil de alıp satsam alıp satsam işi büyütebilir miyim?



 
Büyütülür neden olmasın. Ama müteahhitlik kısmı için, inşaatta amelelerle muhattap olacağınızı ve mühendislik öğrencileri dahil dünyanın en abazan kesimlerinden biri olduklarını hatırlatmak isterim.


  • onexey  (15.01.14 18:47:17) 
Emlakcilik oluyor soyledigin is gayet yapabilirsin.


  • cizgilipijama  (15.01.14 18:50:10) 
alıp satmadan kastın ev alıp satmaksa o biraz daha emlağa giriyor. ben yapar satarım dersen müteahhitlik oluyor ve çok kolay değildir özellikle bir kadın için. bazen riskli bile oluyor, kavgası gürültüsü eksik olmaz.

edit: kesinlikle kar elde edersin. ama araba alman gerekir, bu çok önemli bir detay. o evleri satmak istiyorsan altındaki arabayla bütçeni belli edeceksin.
  • dirildimde geldim  (15.01.14 19:17:41 ~ 19:19:59) 
Eğer direkt olarak alıp satacaksanız o müteahhitlik değil emlakçılık oluyor.

Ha alıp, tadilat yaptırıp, yüksek fiyatla satacaksanız, tabi ki yapabilirsiniz. "Ek iş" olarak böyle şeyler yapan kadınlar biliyorum.
  • bazilika  (15.01.14 19:21:21) 
Istedikten sonra yapsatci da olursun alsatci da.kesinlikle iyi bildigin bir bolge olmali.bir kac ay sonra ne olacagini ongorebilmelisin,ancak soyle bir durum var.aldigin emlagi evvelden 4 yildi simdi sanirim 5 yil oldu elinde tutmadan satarsan gelir vergisi odemen gerekecek,maliye bu konuda fenadir once arayip sormaz alim satimin uzerinden 5 yil gecince sana tebligat gonderir.faiziyle beraber ode diye.yil icinde birden fazla alim satim yaparsan direk cagirirlar maliyeye.kotu olanda su olur.sen evi 50000 lira gosterirsin rayici budur tapuda kabul eder az vergi odersin.adam gelir senden krediyle 100000 e alir evi.tapu kaydinida bu sekilde girer sen bu durumda aradaki 50000 i kazandi kabul edilirsin.gocersin alimallah


  • cizgilipijama  (15.01.14 19:48:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.