[]

kahvaltıda bisküvi yemek

evde kahvaltı edemiyorum, iş yerinde de yiyecek fazla bir şey olmuyor. Yulaflı bisküvi filan yiyorum. çok mu sağlıksız?




 
dedem kahvaltı yapmazsan erken yaşlanırsın derdi.. adam akıllı yapmak lazım.


  • mayhemdemon  (10.01.14 08:01:56 ~ 08:02:31) 
akşamdan ekmek arası domates falan hazırla sonra hemen ısıtıp ye eğer imkanın oluyorsa.


  • basond  (10.01.14 08:03:02) 
O bisküvilerdeki yağlar bir yerden sonra reflüye davetiye çıkarıyor. Pastane poğaçaları falan da, her sabah yiyince bir yerden sonra mideyi fena yapıyor. En azından sandviç götürün.


  • whoosie  (10.01.14 08:10:32) 
Bisküvide şeker var aç karnına hızla şekerini yükseltir sonra daha çabuk acıkırsın.


  • jamalbsf  (10.01.14 08:13:05) 
Raf ürünü olup sağlıklı olan pek bir şey bilmiyorum.


  • arnold schwarzeneger  (10.01.14 08:19:37) 
  • vfgerty  (10.01.14 08:23:23) 
hiç sağlıklı değil. bir domatesin bi peynirin yerini tutar mı? kahvaltı en önemli öğün. işyerinde buzdolabı varsa. üçgen peynirlerden al, bir paket zeytin, 1 kilo domates falan yiyeceğin şeylerden götür koy. bir paket de sandviç ekmeği al. bir haftada tüketirsin ekmeği. süt de götürebilirsin. korn fleks yaparsın arada. işte çeşitlendirirsin.


  • kakao  (10.01.14 08:31:16 ~ 08:33:17) 
ablamlar İspanya'da yaşıyor, her sabah kahve ve o tip değişik bisküvilerden yiyorlar. bir de yanında meyve. gayet sağlıklılar. tek kahvaltı tipi bizim Türk kahvaltısı değil.


  • nilmiye  (10.01.14 08:40:54) 
Yulafli biskuvi degil de yulaf ezmesi saglıklıdır. Biskuvi de bir suru ek madde tatlandırı vardir arkadasların dedigi gibi seker vucuda girince kolay kolay cikmaz ve zamanla sagligi kotu yonde etkiler. Sut+yulaf ezmesi hızlica her ortamda hazirlanip tuketilebilecek saglikli besinlerdir.


  • lifeoverip  (10.01.14 09:14:21) 
1 sene önce sizin gibiydim, evet çok sağlıksız ve alışkanlık yapıyor. şimdi mecburiyetten yiyorsunuz gibi geliyor size ama sonra o bisküvileri aramaya başlıyorsunuz. başka seçenekleriniz olsa da yani.
evde niye edemiyorsunuz kahvaltı? edebilirsiniz gerçekten isterseniz.

bir de, sabah hiçbir şey yemeyebilirsiniz de aslında. bunu da bir düşünün.
ezber normları tamamen yoksayarak, yaşam stilinize hangisi uygunsa ona göre bir sistem oturtabilirsiniz.
  • neyleyim  (10.01.14 10:06:48) 
abartildigi kadar sagliksiz degil ama seni rahatsiz ediyorsa yeme. anliyorum hem vaktin yok hem de usengecsin. onerim bir adet yesil elma ve bir avuc kuruyemis. badem, findik ya da ceviz vs. hem tok tutar, gereken enerjini alirsin hem de o mutlaka yap dedikleri hormonlu domates, beyaz ekmek, boyanmis zeytin ve fabrika peynirlerinden daha saglikli bence.


  • modlar bu benim feykim silebilirsiniz  (11.01.14 02:17:11 ~ 02:17:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.