[]

Allaskina hatalı kim? Bir mekanda gecen durum

Kısaca özet geciyorum. Hataliyim ben evet, ama ne yapayım.

Para çektim ve bi Cafe'ye girdim. Parayı cüzdanı koydum eminim ve cüzdanı da monta. Oturduğum yerde koyacak yer yoktu ve sag caprazimdaki 3 davarın oturduğu yere rica ederek koydum. Sonra bi arkadasla bilgisayardan ödeve başladık. 1.5 saat sonra mont yoktu sordum çalışan eleman sadece montu görünce orda unutuldu sanmış kaldırmış. Cüzdanda 210 vardı yaklaşık 10-15 banknot ile. Kontrol etmedim paraları sonra hesabı ödedim. 20 lira cikardim yine ne kadar var dikkat etmedim. Orda da düşmediğine eminim eve geldim baktım ki bankadan çektiğim 120 tl kayıp ic ice koymuştum o paralari yani ayrı ayrı iki deste gibi.

Sonra aradım dedim ki para düşmüş mu. Yok dediler tamam dedim. Aklıma bu olay geldi bi daha aradım dedim boylebjoyle kamera kaydı var mı. Su eleman sizinle ne kadardr calisiyor şüpheleniyorum. Az once gittim kamera kayıtlarına bakabilen eleman yok. Yarın gelin dedi. Ama tartıştık o cocuk da ordaydi haberi yoktu suçladığımdan telefona çıkan adamla yanında konustuk iste o sekilde aranmaz bla bla diye. Cok kafama Takıldı.

sunu yapicam, bakmicam kameraya yarın aricam cocuktan ozur dilicem. Ne düşünüyorsunuz?

 
o elemanın yalan söylemediğini ne biliyorsun. kendinden gayet eminsen..


  • mr fusion  (10.01.14 00:00:05) 
polisiye-gerilim tadında olmuş.. gayet mantıklı bir yol izlemişsin bana göre ancak neden o 3 davarı şüpheli konumuna koymadın en başta, onu anlamadım.. garsonun parayı montun cebindeki cüzdandan aşırabileceğine de çok ihtimal vermiyorum ben.. düşürme gibi bir durumum da yok diyorsun.. karışık biraz..

210 liranın içinden 70 lira aparmak da acayipmiş.. kamera görüntülerini gör, kimin yürüttüğü görünüyorsa ağzına sıç, görünmüyorsa da çocuktan özür dile, giden paranın üzerine bir bardak soğuk su iç..
  • lake of the hell  (10.01.14 00:03:59) 
oturan adamlara bakmak istediğini söyle kamera kaydından. izle adamları. bence onlar yapmışlardır. ama hala bir şey çıkmazsa izlemeye devam et çocuğun geldiği yere kadar.


  • ikametsiz  (10.01.14 00:04:46) 
Montuna sahip cikman gerektigini ogrenmis oldun.

Kamera kayitlarini sana gostermek zorunda degiller. Git polise savciya derler. Sen gitsen bile kayitlari hemen siler, o gun kamera bozulmus derler.

O yuzden ozur dilemesine dile orasi senin bilecegin is ama oara gitti giden.
  • bilan  (10.01.14 00:16:38) 
tebrikler, bir daha cüzdanı orda burada bırakmamayı öğrendiniz. ne olursa olsun mekanda cüzdan cepte ya da gözünün önünde olmalı.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (10.01.14 00:21:37) 
git yarın, dün işin sıcaklığıyla öyle konuştum özür dilerim de. sonra beraber kameralara bakın yine. büyük ihtimalle düşürdün bence, ama için rahat olsun.


  • yakuza123  (10.01.14 00:45:17) 
Düşürmediniz.
Bu hırsızlık işleri belli olmuyor. Bi kahvede bizim de başımıza gelmişti. Arkadaşın cüzdan çay koyma aparatının ordaydı, oyuna dalmışız. Durduk yere garson gelip "bu kimin? düşürmüşsünüz" dedi. Yavşak bi şekilde "dünyadan haberiniz yok, eksik var mı bi bak dedi?". 50 lira eksikti. Az önce giden arkadaşınız hesapta 50tl verdi dikkat edin dedi gitti herif. Biraz ortalığı karıştırdık, yetkili bi abi olayı kapattırıverdi. Şaşkınlıktan, adamdaki pişkinlikten sesimizi çıkaramadık. (Bunu niye anlattım bilmiyorum. Yarın sınavım var.)

Patron (eğer ki isim yapmış bir yer değilse) böyle bi olay olsa da mekanı düşünerek çalışanının yanında olur. Hadi onlara güveniyorsa, müşterilerinin hırsız olduğunu kabullenmez. Kaldı ki patrona varmadan şef vs. adamın tanıdığı üstünü kapatmaya çalışır.

Kesinlikle haklısınız. Zamanınız varsa polisi karıştırın. Şu konuda "cüzdanına sahip çıksaydın." gibi saçma bir yorum olamaz. Her gördüğümüzü cebe mi atalım o zaman?
  • nickini vermek istemeyen uye  (10.01.14 02:35:56) 
adanada hastanede üzerimi değiştirdim işim bitti geri giyincem cüzdan yok ortalığı ayağa kaldırdım istanbula döneceğim kimliğim bari olsun diye sonra nasılsa dolabın arkasında buldular hademeler bir de azarladılar zan altında bıraktın bizi diye oysa öyle olmadığını çok iyi biliyordum.


  • mr fusion  (04.02.14 23:00:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.