[]

Beyoğlu'nda hangi meyhane?

Sevgilimle ilk yılımız için şöyle eski meyhanelerden birine gidelim diyoruz. İç mekan, bi 35lik içip 200 liradan aşağı kalkabileceğimiz, böyle tam klasik meyhane konsepti olan neresi var Beyoğlu'nda?

Yakup, Cumhuriyet gibi yerler. Hangisini tavsiye edersiniz? Çiçek Pasajı'nda iyi bir yer var mı mesela?

Teşekkürler

 
cumhuriyet çok patırtılı gelmişti bana çalgısı çengisi, yakup ise ortam olarak çok keyifliydi, tabi üst katından bahsetmiyorum. zorla inatla yazın dışarda masa ayarlattık 2 kişi ve çok güzel vakit geçti gecenin ilerliyen saatlerinde müdavimleriyle muhabbet döndü vs. keyifli bir geceydi ama mezereri açıkçası öyle aman aman değildi benim için. taksimde meze konusunda tatmin eden tanasia diye bir yer vardı ama kapandı sanırım.
eleos var manzarası güzel diyorlar mezeleri de iyi olsa gerek. öyle patırtılı değilmiş ortamı. bizzat gitmedim bilmiyorum.

kesin adı sanı bilinmeyen ama mezesiyle ortamıyla hakkını veren bir yerler vardır ama heralde.
bakırköy'de "bizim dünyamız" olması lazım ismi, öyle bir yer duydum bildiğin meyhane ama sevgili ile gitmeye de müsait bir yermiş. daha deneme şansım olmadı bir araştır isterse.
  • nwnd  (09.01.14 10:20:55 ~ 10:21:09) 
Fıççın'ın belirli kısımları güzel olabiliyor. Bir 35'lik içip 2 fasıl dinleyip ucuza kalkabilirsiniz.


  • aychovsky  (09.01.14 10:27:04) 
cavit ya da yakup derim ben. çiçek'i boşver. illa klasik olsun demezsen; en sevdiğim yerlerden biri latife hanım.


  • bradshaw  (09.01.14 10:58:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.