[]

internette yalnız yalnız gezinmek

bu son güncellemeler çok canımı sıktı benim. internette kimsenin haberi olmadan bir yerlere girip çıkmanın yolu var mıdır? parası neyse verelim, kimse göremesin ben neler yapıyorum.

pislik bir adam değilim, efendi efendi takılacağım internette. sadece takip edilmek canımı sıkıyor.


 
takip edilmek kim canını sıkmaz ki? ancak 1984'ün gerçek haline çok yakın bir dünyada yaşadığımızı düşünürsek, düşündüğün şeyi filmlerde bile hayata geçiremiyorlar, gerçek hayatta nasıl özgür olabileceksin?


  • lake of the hell  (09.01.14 02:28:16) 
gerçek hayatta sesin çok çıkarsa sıkıntı yapıyorlar. big brother daha arkadaş muhabbetlerine kadar inmedi. internette ise mevcut.


  • eksi engine  (09.01.14 02:34:19) 
Yok, benzer sansur cin'de var ve adamlar facebook youtube gibi sitelere girmek icin kuallandiklari vpn / proxy lerle bile bazen bir sayfa 4-5 dakikada acilabiliyormus. Takip edilmekten ziyade, yakin zamanda gelecek sansur icin konustum.


  • gadanallah  (09.01.14 06:33:40) 
o sansür geldi bile. bilgi vereyim dedim.


  • archely  (09.01.14 07:52:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.