[]

amsterdam'da konaklama önerisi

nisan ayı başlarında iki evli çift olarak amsterdam'a gitmeyi planlıyoruz. daha 3 ay falan olmasının avantajı ile nispeten uygun biletler denk gelirken konaklama olayı fena bel büküyor.

expedia, tripadvisor falan karıştırıyorum ama fiyatlar baya yüksek. acaba benim atladığım bişey mi var diyorum.

amsterdam hakkında bilgisi olanlar ya da yurtdışı tatilini tur şirketine bırakmadan kendisi ayarlayan arkadaşlar bi yardım edin hele :/

hangi sitelere bakmalı? bulacağımız otel/motel/pansiyon şehrin nerelerine yakın olmalı, daha önce kaldığınız/önerdiğiniz bi yer var mı? ya da hepsini geçip bir tur şirketiyle mi görüşmeli?

bu arada otelden falan beklentimiz yüksek degil. temiz konaklama ve gezilecek yerlere yakın olsun yeter.

şimdiden teşekkürler.

 
2 ay önce bizim kaldımğımız yerin linki aşağıda. fiyatları oldukça iyiydi, ama amsterdam genel olarak biraz pahalı bir şehir.

www.booking.com
  • caknikilsin  (08.01.14 13:49:07) 
malesef konaklama ciddi maliyet amsterdam için flying pige bir bakın derim.


  • yol  (08.01.14 13:54:49) 
bütçe kısıtlıysa merkezden biraz uzak yerlere bakabilirsiniz, metro ile heryere kolayca gidilebiliyor.


  • azizakin  (08.01.14 14:01:36) 
@azizakın

ulaşımın çok pahalı olduğunu unutmayın :)
  • yol  (08.01.14 14:04:30) 
selamlar. turkcell'in bir uygulaması olan bavul.com'u tavsiye ederim. çünkü konaklamada taksit yapma imkanı sunuyor. geçen kurban bayramında avrupa'daki bütün konaklamalarımızı bavul.com aracılığıyla yaptık. hem booking'e yakın fiyat veriyor, hem 3 ay erteleme hem de 12 taksit.

amsterdam'da da müzeler bölgesi'nde bulunan ve bence gayet güzel bir otel olan hotel omega'da kaldım. ilk google'lamanızda bulursunuz zaten.
  • negatif pollyanna  (08.01.14 14:28:49) 
Amsterdam cok güzel secimdir sevgiliyle basbasa gitmek için. Guzel anilarim vardir.

Haftasonu gitmezseniz cok daha ucuza ayarlayabilirsiniz. Ve kesinlikle rezerv. yaptırıp gidin, orada bulmaya kalkarsaniz fiyatlar katlaniyor. booking.com, hostelworld ya da hostelz'den rahatça fiyat arastirmasi yapabilirsiniz.

Ben easyHostel'de kalmistim, fiyatlar nispeten ucuzdu ama dolaşmak için toplu tasima kullanmak gerekti, biraz uzak merkez tarafına. Ulasim da pahali cok. Ayrica calisanlar kabaydi vs. Pek tavsiye etmem.
  • archely  (08.01.14 14:36:33) 
airbnb'ye bakmanızı tavsiye ederim.


  • damla cikolata  (08.01.14 14:38:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.