[]

para saklamak

Arkadaslar benin bankama peder den aylik para yatiyor sagolsun. Mis gibi para biriktiriyordum malesef yine bok gibi harcamisim :(. Enazindan 550 euro kalmis bankamda. 500 eurosunu cekip odamda saklamak istiyorum.Peki nereye saklayabilirim o parayi ? Yani camasir olmaz kaybolur maybolur bide. Ama kolay kolay da alip harcamim diye.




 
Harcamamak için odada saklamak çok anlamlı gelmedi bana illa öyle istiyorsanız açma deliği olmayan ve kırılmadan açılmayan toprak kumbaralardan alabilirsiniz. Gittigidiyor'da 10 liraya falan vardı.


  • whoosie  (07.01.14 17:00:01) 
ben bir sefer 1200 lirayi kitapligima saklamisim, tasinirken buldumdu : )

o parayi unutacaksin ya da zaten senin degilmis gibi davranabilirsin, harcamak gibi bir secenegin yok diye dusun.
  • idexo  (07.01.14 17:01:05 ~ 17:02:35) 
güvendiğin bi arkadaşına ver ve şu tarihe kadar istesem bile parayı verme de.


  • dimitri iskete  (07.01.14 17:10:07) 
en basit çözüm irade beee abiim


  • veilofsin  (07.01.14 17:13:00) 
allah allah abi bende senin yaptıgının tam tersini yapıyorum dokunmamak için. eğer cekmecemde biriktirirsem bir sürü banknot aklımı çeliyor harcayasım geliyor ıvız zıvıra. 9 ay önce hesap actırıp ayda 400 küsür para yatırmaya basladım, atm'ye gidip para cekmeyede üşenirim diye dokunmuyorum unutuyorum o parayı yokmus gibi, şimdiden 4100 tl birikmiş dün baktım. bence bankaya koymaya devam et ama hesaba dokunma cepten harca. eğer öğrenciysen benim gibi işe yarıyor, en azından bende.


  • fransızkalanadam  (07.01.14 17:24:46) 
Pc kasasına veya prize :))


  • Hayalperest Vişne  (07.01.14 17:59:19) 
en iyisi yasadiginiz yerde gecmeyen bir dovize cevirmek. euro dediginize gore avrupa'dasiniz. dolara cevirip oyle saklayin. usenirsiniz cevirmeye ve cevirseniz de komisyon kur farki falan kaybiniz olacagi icin yapmazsiniz :) dolar hesabi acip ona yatirilabilir hatta. ya da miktarinin az olmasina takilmadan vadeli hesaba ya da hazine bonosuna falan konulabilir harcamamak icin


  • babamasoliimbananickaldirsin  (07.01.14 17:59:59) 
odaya değil ama, şöyle bir şey var: evdeki çamaşır sepetinin en altına ya da buzdolabında kabartma tozu vs koymak için küçük kutular oluyor tam sebzeliğin üstünde, oraya da saklanabilir.


  • Hallerlale  (07.01.14 19:40:32) 
Benim kucuk bir kasam var kumbara gibi ama sifreli oraya koyuyorum taaa ne zamandir. Baya baya birikiyor. Prensibim ise su; diyelim elime 200 lira gecti 150 kasaya 50 cuzdana sonra o 150yi unutuyorum cuzdanimdaki 50 bittigi zaman hic param yok modunda takiliyorum boylece zamanla birikiyor.


  • duzsac  (06.03.14 22:19:12) 
Ben kitaplığımda bi kitabın arasına koydum, şimdi hangi kitabın arasında olduğunu hatırlamıyorum :/ 500 küsür kitabın içinde de onu aramaya üşeniyorum :D Öyle yani. Ama bence vadeli bi hesaba yatır. İstesen de çekeme. Hem de paran değerlenir bir lira bile olsa kar kardır :) Bana günde 30 kuruş geliyor mesela :p


  • pandispanya  (06.03.14 22:23:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.