[]

İphone 4s ekran filmi sorunsalı

ulan haftada bir ekran filmi değiştirmek zorunda kalıyorum oraya buraya takılıyor açılıyor lanet şey.. şunlardan alsam dandik midir? Var mı alan tecrübe eden?

urun.gittigidiyor.com


 
bu şark kurnazlarına hiç para kaptırmayın derim, en iyisi girin ebaya -çünkü aynı ürün- seçin oradan mat mı parlak mı sonra alın 20 tane ücretsiz kargoyla 15 günde gelsin kapınıza.


  • zebragibi  (06.01.14 11:58:28) 
Ben en son şu ürünü almıştım. Uzun süre sorunsuz kullandım. Çok da memnundum: www.bimeks.com.tr


  • onexey  (06.01.14 11:59:05) 
Ttec tavsiye ederim. Ekran bandını takalı 6 ay oldu hâlâ bi problem yok.

Diğer markalar çok fazla dandik oluyor ve dediğin gibi kendiliğinden açılıyor vs.

Resimdeki de o tarz bişeye benziyor.
  • c0sh_kun  (06.01.14 12:02:26) 
ben elagonun kabını almıştım yanında hem ön hem arka jelatini çıktı bir buçuk sene sorunsuz kullandım.


  • sedolima  (06.01.14 12:09:52) 
fakirlik zor anlamıyorum bu film işini. hacı ekrana dokunamayacaksam niye aldım amk. aynı şey telefonun arkası için de geçerli case kullanıyolar telefonun arkası gıcır gıcır ama kullandığı süre boyunca dokunamıyo adam. fakirlik neler yaptırıyo amk


  • bunlarolmaz  (06.01.14 12:27:59) 
@bunlarolmaz arkada bişey yok da önü sıkıntı ben fix atıyorum sağa sola ekran filmi olmasa ekran olmaz bende yani


  • veilofsin  (06.01.14 12:33:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.